мъжкото достойнство

Мъжкото достойнство – уголемяването му крие рискове

5
(1)

Процедурата за увеличаване на мъжкото достойнство е рискова и има сериозни физически и психически последствия при много мъже. След анализ на проучвания по темата до този извод стигат британски изследователи от:

  • болница „Кингс Колидж“ в Лондон
  • Института по психиатрия, психология и неврология към лондонския университет „Кингс Колидж“

Резултатите са обобщени в статия в сп. Sexual Medicine Reviews (SMR).

Мъжкото достойнство и рисковете, които крие процедурата за уголемяването му според изследването

Учените анализират 17 проучвания, които правят оценка на 21 вида оперативни и неоперативни процедури за увеличаване на пениса. Те са извършени на 1192 мъже във и извън Великобритания. Двете най-чести техники са:

Banner
  • инжектиране на дермален пълнител (хиалуронови филъри)
  • оперативно прерязване на лигаментите, свързващи пениса с пубисната кост, при което по-голяма част от него да „излезе“ навън

Прави впечатление, че мъжете, които се възползват от подобни услуги, намират пениса си за малък, макар че той е с нормален размер.

При анализа на резултатите учените забелязват, че процедурата по уголемяване крие опасност от усложнения като:

Мнението на изследователите

„Процедурите за уголемяване на половия член могат да струват скъпо в пряк и преносен смисъл. Цената им варира между 30 000-40 000 британски лири, а резултатът често е плачевен. В повечето случаи пенисът е деформиран, а удовлетвореността е не повече от 20%“. Това заявява в интервю пред „Гардиън“ урологът д-р Гордън Мюир от болница „Кингс Колидж“. Според него и колегите му подобна процедура трябва да се прилага само на мъже:

  • с функционални проблеми
  • чието здравословно и психическо състояние е напълно оценено
  • взели информирано решение

Видни уролози и специалисти по мъжко здраве у нас също са на мнение, че мъжкото достойнство…

  • НЕ се нуждае от уголемяване, за да изпълнява ефективно функциите си във връзка с половия акт

Има много по-лесен, напълно безболезнен и 100% ефективен начин да се разрешат проблемите в леглото.

Приемът на Камагра / Kamagra® е природното решение при еректилна дисфункция, нарушена сексуална способност, ниско либидо, преждевременна еякулация, намалена плодовитост (фертилитет). Продуктът се прилага още за по-голямо сексуално удоволствие, за полова, физическа и психическа мощ. Широкомащабното му действие се дължи на рационалната комбинация от едни от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg.

Продуктът има удобен прием. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Оптималният срок за получаване на ефект е различен за всеки човек. Обикновено са необходими 4 седмици за пълен резултат.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.