за по-високо либидо при жените

За по-високо либидо при жените има начини – ето най-добрите!

5
(1)

За по-високо либидо при жените, стремежът към баланс и удовлетворение в сексуалното здраве е от съществено значение. Много фактори могат да повлияят на сексуалния апетит на дамите, включително стрес, хормонални промени, навици в начина на живот и динамика на взаимоотношенията. В тази статия изследваме най-добрите начини за повишаване на либидото при жените, както за по-добро физическо, така и за емоционално благополучие.

За по-високо либидо при жените е важен хормоналния баланс

Хормоналните колебания играят важна роля за сексуалното желание на жената. Нивата на естроген, тестостерон и прогестерон могат да повлияят на либидото, особено по време на различни етапи от живота като менструация, бременност и менопауза.

Един от начините за поддържане на хормоналното здраве е чрез балансирана диета, богата на хранителни вещества като цинк, магнезий и омега-3 мастни киселини, които са жизненоважни за производството на хормони. Освен това редовните упражнения помагат за регулиране на хормоните чрез намаляване на стреса и подобряване на кръвообращението, което може да има положителен ефект върху сексуалното желание.

За по-високо либидо при жените обърнете внимание на стреса и психичното здраве

Високите нива на стрес могат да доведат до производството на кортизол, хормон, който има отрицателно влияние върху сексуалното желание чрез инхибиране производството на полови хормони. За по-високо либидо при жените управлението на стреса е от ключово значение.

Включването на техники като медитация, релаксация, йога или упражнения за дълбоко дишане в ежедневието ви може да помогне за понижаване нивата на кортизол и подобряване на цялостното психическо благополучие. Проучвания показват, че жените, които практикуват техники за внимание и намаляване на стреса, съобщават за по-високи нива на сексуално удовлетворение и желание.

За по-високо либидо при жените насърчете емоционалната връзка

Емоционалната интимност играе жизненоважна роля в сексуалното желание, особено при жените. За по-високо либидо при жените, насърчаването на силна емоционална връзка с партньора може значително да повиши сексуалния интерес. Откритата комуникация относно желанията, нуждите и тревогите може да доведе до по-дълбоко разбиране и връзка, което от своя страна ще има положителен ефект и върху сексуалното желание. За насърчаването му е нужно да прекарвате качествено време с партньора, да се ангажирате с дейности, които укрепват емоционалната връзка. Това ще прерасте и в желание за интимна близост.

За по-високо либидо при жените се доверете на естествените афродизиаци

Естествените афродизиаци се използват от векове за повишаване на сексуалното желание. За по-високо либидо при жените определени храни и билки са напълно подходящи за целта. Смята се, че храни като тъмен шоколад, авокадо и ядки подобряват либидото чрез увеличаване на притока на кръв и стимулиране освобождаването на ендорфини – хормони за добро настроение.

Билки като корен от Мака, Женшен и сминдух също традиционно се използват за поддържане на сексуалното здраве при жените. Смята се, че тези естествени добавки подобряват енергийните нива, хормоналния баланс и сексуалното желание.

Интересен факт е, че коренът от Мака, често наричан „Перуански Женшен“, е известен с потенциала си да повишава либидото и нивата на енергия, което го прави популярен избор за жени, които търсят естествен начин за повишаване на сексуалното желание.

Към тези препоръки добавете прием на изцяло природно средство за по-високо либидо при жените

Камагра / Kamagra® е натурален продукт с благоприятен ефект върху сексуалните функции. Приеман редовно проявява мощното си действие в посока:

  • По-високо либидо
  • По-добра сексуална, физическа и психическа кондиция
  • По-силна чувственост на сетивата, което е предпоставка за разтърсващ оргазъм

Изброените ползи от продукта се дължат на рационалната комбинация от стандартизирани екстракти на Трибулус терестрис (Бабини зъби), L-аргинин, Мака, Женшен във всяка капсула. Това са едни от най-силните природни афродизиаци, които се справят успешно със сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Продуктът се дозира по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Няма данни за противопоказания и странични ефекти, дори при продължителен прием. Потърсете в аптечната мрежа в страната или закупете онлайн от електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).