сексуален живот

Трикове за подобряване на вашия сексуален живот – опитайте ги

5
(1)

Искате по-добър сексуален живот? Попаднали сте на правилното място. Ако вярваме на сексолозите, креативността и разнообразието са ключът към по-пълноценен сексуален живот. Също така, огромно предимство е ако имате дълга и открита връзка, че може да говорите по-свободно за вашите желания и предпочитания. Сега ще ви представим и нашите най-добри съвети, с които да подобрите вашия сексуален живот.

Нашите първи топ 5 съвета за по-добър сексуален живот

Флиртувайте един с друг! Естествено, не забравяйте, че преди всичко сте житейски и сексуални партньори. Дори в животинския свят, партньорите се ухажват многократно. Покажете на половинката си, че все още я намирате за привлекателна. Бъдете внимателни във всяко действие и правете комплименти.

Излезте на среща! Нямате време? Как очаквате тогава нещо да се промени във вашия сексуален живот? За да сте сигурни, че искрата няма да угасне, трябва да полагате усилия както в началото на връзката. Така, че – припомнете си какво е било – направете си среща в ресторант или на кино, спомнете си какво харесвахте тогава! А, ако искате да сте още по-дръзки – уредете си секс среща. В хотел или пък на някое закътано местенце? Надграждайте – сякаш не се познавате.

Banner

Говорете си! Ако не правите секс в момента, то може да говорите за него. Например, споделете какви са вашите най-съкровени желания с вашия любим човек. Фантазирайте на глас, а след това – действайте.

Разменете ролите си. В дългите връзки обикновено партньорите стават просто познати. Например, единият човек е активен, а другият – пасивен, което бързо донася рутината във връзката. Съгласете се, че отсега нататък е редно да си разменяте ролите с вашия партньор. Ако в началото ви е трудно да го направите, то опитайте да изпълнявате тотално различни роли.

Не бързайте! Насладете се на момента. Посветете телата си един на друг, без да осъществявате проникване. Това ще увеличи страстта помежду ви, като в същото време ще увеличи доверието и любовта. Освен това, ще опознаете по-добре тялото на партньора си и своето собствено.

И още няколко трика, с които може да подобрите вашия сексуален живот

Използвайте мобилния си телефон за нещо различно от работни разговори. Разпалете искрата помежду ви. Напишете на любимия човек какво бихте искали да правите заедно, когато се видите отново. Какво ви хареса последно – местоположението, усещането или пък бельото? Напишете точно това.

Разгледайте това, което харесвате – заедно. Да, секс филмите не са нещо, което е непознато. Във връзките те могат да разпалят нови страсти или да ви дадат насоки за това, което партньорът ви харесва.

Разнообразие – в границите на разумното. Това е тайната на желанието за секс. Говорете открито за ролите, които бихте намерили за интересни и планирайте да опитате нещо ново, поне веднъж месечно. Било то нова поза, ново място или пък нещо съвсем различно!

И за финал – оставяме най-горещият ни съвет, с който може да разпалите вашия сексуален живот. Изследвайте телата си – без думи, дори и сами пред вашия партньор. По този начин ще научите много за вашите сексуални предпочитания, както и тези на човека до вас.

Продуктът, с който ще си осигурите пълноценен сексуален живот

Специалистите у нас препоръчват прием на Камагра / Kamagra®, който помага и на двата пола да се радват на по-добър и активен полов живот. Това изцяло натурално средство стимулира сексуалното желание и възбуда, а в комбинация със съветите ни – ще си подарите удоволствието, за което мечтаете. Продуктът има мощен ефект, който дължи на рационалната си комбинация от висококачествени съставки – екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис, L-аргинин. Всички те повишават сексуалния апетит, подобряват репродуктивните способности и насърчават половата, физическата и психическата мощ. С изключително висок профил на безопасност. Забравете за ниското либидо още днес!

Може да го откриете в аптечната мрежа, както и онлайн в сайта на електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).