сексуални желания

Обсъждане на сексуални желания – как да имате успех?

5
(1)

Дискутирането на сексуални желания с човека до вас често е доста стресиращо начинание, макар на практика да звучи лесно. Осъзнаването на собствените ви сексуални нужди е едно, но да говорите за това с партньора си може да бъде истинско предизвикателство. Всъщност, да може да говорите открито за секс в една връзка би довело само до позитиви. А, сега ще ви дадем ценни съвети, които е добре да послушате, за да сте сигурни, че разговорът с вашия любим или любима, ще е открит и приятен.

Преди да преминете към обсъждане на сексуалните желания, инициирайте разговор

Винаги мислете няколко хора напред. Съветваме ви да не повдигате темата относно сексуалните желания по средата на любовен акт, веднага преди или след него. Това са възможно най-неподходящите моменти, в които може да го направите, макар че в главата ви може би не изглежда точно така.

Споделяме това, защото сексът често се възприема като чувствителна тема, понякога придружена дори и от дози срам. Поради тази причина е добре, разговорът да се води извън подобни интимни моменти. Нека не забравяме, че също сексът е често обсъждана тема, така че може да помолите партньора си предварително да помисли над предстоящия разговор.

Banner

Създайте приятна атмосфера и отделете достатъчно време за обсъждане на сексуалните желания

Да, средата, в която ще разговаряте също е от голямо значение! Уверете се, че сте сами – само вие и вашата половинка. Разбира се, добре е да изключите всички възможни източници, които биха могли да предизвикат смущения като телефон, телевизор и др. Също, пригответе подходящи напитки.

Планирайте и достатъчно време за разговор, защото не трябва да се чувствате притиснати. Романтичната обстановка не е задължителна, но пък би помогнала да се отпуснете.

Между другото, хубаво е да не се налага да се гледате през цялото време в очите и да се чувствате държани “под око”.
Вместо това, може да седнете или легнете един до друг, или пък да предпочетете разходка?

Едно от най-важните неща е да водите разговора с уважение към отсрещния – да изслушвате всяка дума, която той казва.

Какво да правим при същинския разговор за сексуалните желания?

Вече сте се настанили удобно или сте излезли на разходка сред природата, а сега идва въпроса – как да започнете разговора? Всъщност, няма универсален отговор, но е добре да започнете с това, че за вас е важно да имате пълноценен и щастлив сексуален живот във връзката си. Ако получите “отказ”, то не повишавайте тон, защото в такъв случай има риск да накарате партньора си да се почувства притиснат. Честността е ключова, поради което е важно да сте конкретни какви са вашите сексуални желания. Тогава и на вашия партньор ще му е по-лесно да отговори на тях. И най-важното – абсолютно всяко сравнение (било то положително или отрицателно) с предишни партньори е строго забранено, защото то не само ще нарани вашата половинка, но ще ви отдалечи от разговора, а дори би могло да застраши връзката ви.

Говорете от вашата гледна точка. Да, това помага, защото по този начин, вашият партньор може наистина да ви разбере. Освен това, така казаното се приема по-лесно. Хубавото е също, че никой не се чувства нападнат, защото става дума за собствените му чувства.

Естествено, не забравяйте и отсрещната страна. Съветваме ви да не употребявате думата “искам”, а нейния синоним – “желая”, защото изглежда не толкова ангажиращо.

Задавайте въпроси! Те са важни, защото ще разберете дали това, което желаете, съответства на възприятията на човека отсреща. Между другото, задаването на въпроси е най-добрият инструмент, с който може да си служите, за да избегнете погрешното тълкуване, а и улеснява общуването.

Изключително обогатяващо за всяка връзка е да може да обсъждате вашите сексуални желания открито. Знаем, че тази стъпка не е лека, но със сигурност си заслужава!

Природен продукт за още по-добро изпълнение на всички сексуални желания

Камагра / Kamagra® е природно средство, с което ще подобрите сексуалния си живот. Продуктът съдържа Трибулус терестрис 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg, които повлияват благоприятно либидото – както на мъже, така и на жени. Приемът му повлиява сексуалното здраве в няколко направления. Предназначен за дълготрайно справяне с различни сексуални смущения като ниско либидо и за по-силно удовлетворение при интимен контакт. И не само това – подобрява увереността в собствените възможности. Природният му състав гарантира висок профил на безопасност, дори при продължителен прием. Без странични ефекти!

Може да го откриете в аптечната мрежа в страната или онлайн на сайта на електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).