Еректилната сексуална дисфункция

Всестранните прояви на еректилната дисфункция при мъжете

0
(0)

Еректилната сексуална дисфункция е състояние, което се среща при милиони мъже по света, което само идва да покаже, че няма как да бъде пренебрегнато и доказва нуждата от изясняване на причините и особеностите на изявата му и запознаването на колкото се може повече мъже с тях.

Еректилната дисфункция засяга цялостно живота на мъжа и негативните последствия от нея могат да се забележат във всеки аспект – тя въвежда сериозни функционални, психосоциални, емоционални и физически ограничения, превъзмогването на които изисква първо смелост от страна на страдащия да сподели за проблемите си и второ – правилен лекарски подход за лечение и последваща превенция.

Еректилната дисфункция и затрудненията с постигането и задържането на пълноценна ерекция са част от групата на общите сексуални дисфункции, които засягат мъже на всякаква възраст. Появата им много сериозно повлиява функционалността на мъжа, защото именно поддържането на ерекцията е фактор, който повечето мъже изтъкват като основен, помагащ им да поддържат добро самочувствие, да усещат пълноценното си „мъжкарство“ и да изпълняват пълноценно мъжките си функции от всякакъв аспект. Всяко влошаване на сексуалната функция води до чувство за непълноценност, увеличава стреса и напрежението върху мъжа и на практика отваря порочен кръг, който в много случаи води единствено към задълбочаване на проблема.

Banner

Психосоциалните и емоционални ефекти на еректилната дисфункция са също тежки и силно ограничаващи. Много малко мъже успяват да превъзмогнат притеснението и психологическата бариера и да говорят открито със специалист за подобни проблеми. Това особено силно намалява шансовете за подобрение при тези, при които причините за сексуалния проблем са чисто психологически и не са придружени от физически или телесни заболявания.

Изглеждащото като безизходно положение кара много от мъжете с еректилни дисфункции да търсят сами изход и да се доверяват на всевъзможни съвети, много от които криещи сериозни рискове от опасни последствия. А решението на проблема може да дойде много по-лесно, отколкото повечето от страдащите мъже предполагат.

С помощта на изцяло природния продукт Камагра много мъже с еректилни и други сексуални проблеми вече са намерили безопасно решение на своята лична житейска пречка. С Камагра стремежът към мъжка пълноценност е лесно постижим и с гарантиран хепи енд.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.