С Камагра мъжът е номер 1 сред нежния пол

С Камагра мъжът е номер 1 сред нежния пол

0
(0)

За никоя жена не е тайна, че източникът на мъжкото самочувствие доста често се корени в представянето на мъжа в интимните взаимоотношения. Когато се появи спад/проблем в сексуалните способности, това оказва пряко отрицателно влияние върху самоувереността. Най-често срещания проблем в тази област се явява невъзможността за получаване и задържане на ерекция, достатъчно дълго време за осъществяване на полов акт. Установено е, че 152 млн. мъже по света страдат от това състояние. Проблемът се появява, когато затрудненото получаване или задържане на ерекция стане постоянно явление. Причините за него могат да бъдат много – прекомерна употреба на алкохол, тютюнопушене, физическа и психологическа преумора и др.

Рискът от проблеми в интимния живот може да се намали, като се ограничи тютюнопушенето и приемът на алкохол и като се осигури достатъчно време за почивка. Приемането на безвредни природни продукти като L-аргинин, йохимбе, женшен, трибулус терестрис, каквито са съставките на Камагра допринася за успешното осъществяване на половия контакт. Действието на четирите природни продукта е проучено и доказано. Те дават отлични резултати в случаите, когато е необходимо да се стимулира и задържи ерекцията.

Продуктът помага на мъжа всеки път да е номер едно в интимните си взимоотношения.

Banner

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.