Сексуалните дисфункции

Сексуалните дисфункции при мъжа са пречка и за него, и за партньорката му – преодоляването им носи облекчение и на двамата

0
(0)

Човеците сме социални същества, които не могат да съществуват сами. Социалните контакти са неизменна част от живота ни, а интимните отношения с най-близките ни хора са нещо много лично и особено. Когато се появи пречка пред нормалното им осъществяване, засегнати са и двете страни.

Сексуалните проблеми на мъжете, колкото и да са лични и индивидуално проявяващи се, толкова са и общи и засягащи и техните партньорки. Защото, ако мъжът е изправен физически сам пред своето сексуално смущение, емоционално то засяга в същата степен и жената до него. В болшинството от случаите, в които мъжете опитват да прикрият сексуалните си проблеми или сами да се борят с тях, последствията върху отношенията с партньорките им са катастрофални. На сексуални дисфункции и техните последствия, засягащи мъжете, се счита, че се дължат поне 20% от разводите в световен мащаб.

Забелязването на смущаващи признаци в сексуалните способности у мъжа обикновено го потискат, будят притеснение, страх от провал и водят до намаляване на сексуалното влечение у него. От своя страна партньорката му започва да се чувства нежелана, счита, че мъжът губи интерес към нея, чувства се непълноценна и отхвърлена. Доверието и близостта между партньорите постепенно се губят.

Banner

Всичко това показва колко важно е половото общуване за пълноценният живот и на двата пола и е доказателство за това колко катастрофални от психологическа и емоционална гледна точка могат да бъдат дори и най-малките сексуални смущения у мъжа, особено в случаите, когато той се опитва да ги прикрие или да се справи сам с тях.

Дългогодишният опит и проследяване на ефекта от Камагра пък е друго доказателство за това колко благоприятен ефект за пълноценността на мъжа и хармонизирането на отношенията с жената до него може да има приема на този уникален продукт. Най-ефективното природно решение на противоречащите на природата сексуални проблеми при мъжете – непълноценна ерекция, преждевременна еякулация и др.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.