ерекция

Факти за еректилната дисфункция и възможности за нейното преодоляване

0
(0)

Еректилната дисфункция е деликатно и специфично нарушение, което засяга само мъжете. Това е обобщаващо състояние, свързано с влошаване на ерекцията – нейната продължителност и пълнота. Проблеми с ерекцията развиват предимно възрастни мъже. Но защо е така? Причината се крие в промените, които настъпват в кръвоносните съдове, и които възпрепятстват преминаването на кръвта по тях и поддържането на ерекцията. Изтъняването на стените на кръвоносните съдове, постепенното им запушване и намаляване на пропускливостта им предизвикват поява на непълна, частична ерекция. И макар и да се разглежда основно като възрастово обособено заболяване, еректилната дисфункция не бива да се разглежда като нормално и необратимо състояние, с което мъжете над определена възраст да се считат за принудени да живеят.

При еректилната дисфункция обикновено не се забелязва пълна невъзможност за достигане на ерекция, а налице по-често е нейното непълно и частично достигане.

Подобни проблеми не са характерни само за възрастните хора. Факт е, че и млади мъже може да страдат от еректилна дисфункция. Тя може да се появи като следствие от развитието на диабет например или да се наблюдава сред младежи, които злоупотребяват с алкохол и цигари или като страничен ефект от приема на определени лекарства.

Banner

Независимо от възрастта, някои психологически състояния също може да са причина за появата на еректилни проблеми при мъжете. Факт е, че депресията, тревожността и страничните ефекти от лекарствата, с които те се лекуват, също водят в много случаи до затруднения с достигането на качествена ерекция.

Еректилната дисфункция по никакъв начин не е животозастрашаващо или опасно състояние, но тя е в много случаи симптом на друго, евентуално по-тежко заболяване, например диабет, атеросклероза, високо кръвно налягане. Дори и да не са налице подобни съпътстващи заболявания, еректилната дисфункция би следвало да е достатъчен повод за прескачане на сериозната психологическа преграда и посещаването на лекар като най-пряк път за възстановяване на пълноценния сексуален живот.

А колкото и да е деликатна темата, посещението при лекар е задължително, защото е факт, че еректилната дисфункция е състояние, което е лечимо във всички възрасти, при това с помощта на природни средства. Сред тях с голям успех и ефективност се ползва Камагра. Нейните активни съставки способстват за разширяването на кръвоносните съдове , подобряване на кръвообръщението в областта на половите органи, подобряване издръжливостта и физическото състояние на мъжа, повишаване на либидото и качеството на сексуалните контакти.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.