Факти за еректилната дисфункция и възможности за нейното преодоляване

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Еректилната дисфункция е деликатно и специфично нарушение, което засяга само мъжете. Това е обобщаващо състояние, свързано с влошаване на ерекцията – нейната продължителност и пълнота. Проблеми с ерекцията развиват предимно възрастни мъже. Но защо е така? Причината се крие в промените, които настъпват в кръвоносните съдове, и които възпрепятстват преминаването на кръвта по тях и поддържането на ерекцията. Изтъняването на стените на кръвоносните съдове, постепенното им запушване и намаляване на пропускливостта им предизвикват поява на непълна, частична ерекция. И макар и да се разглежда основно като възрастово обособено заболяване, еректилната дисфункция не бива да се разглежда като нормално и необратимо състояние, с което мъжете над определена възраст да се считат за принудени да живеят.

При еректилната дисфункция обикновено не се забелязва пълна невъзможност за достигане на ерекция, а налице по-често е нейното непълно и частично достигане.
Подобни проблеми не са характерни само за възрастните хора. Факт е, че и млади мъже може да страдат от еректилна дисфункция. Тя може да се появи като следствие от развитието на диабет например или да се наблюдава сред младежи, които злоупотребяват с алкохол и цигари или като страничен ефект от приема на определени лекарства.

Независимо от възрастта, някои психологически състояния също може да са причина за появата на еректилни проблеми при мъжете. Факт е, че депресията, тревожността и страничните ефекти от лекарствата, с които те се лекуват, също водят в много случаи до затруднения с достигането на качествена ерекция.
Еректилната дисфункция по никакъв начин не е животозастрашаващо или опасно състояние, но тя е в много случаи симптом на друго, евентуално по-тежко заболяване, например диабет, атеросклероза, високо кръвно налягане. Дори и да не са налице подобни съпътстващи заболявания, еректилната дисфункция би следвало да е достатъчен повод за прескачане на сериозната психологическа преграда и посещаването на лекар като най-пряк път за възстановяване на пълноценния сексуален живот.

А колкото и да е деликатна темата, посещението при лекар е задължително, защото е факт, че еректилната дисфункция е състояние, което е лечимо във всички възрасти, при това с помощта на природни средства. Сред тях с голям успех и ефективност се ползва Камагра. Нейните активни съставки способстват за разширяването на кръвоносните съдове , подобряване на кръвообръщението в областта на половите органи, подобряване издръжливостта и физическото състояние на мъжа, повишаване на либидото и качеството на сексуалните контакти.

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *