алкохолът

Защо алкохолът се счита за враг номер 1 на мъжките сексуални възможности

0
(0)

Начинът, по който алкохолът действа, отпускащото му душата и тялото действие, се използват от много мъже като лек за техните сексуални притеснения с надеждата, че ще им помогне да не бъдат плахи и „да се предствят добре“. Може би всеки мъж на или над средна възраст е изпадал в подобна ситуация. Но, встрани от този търсен позитивен ефект, не е ли алкохолът в по-голяма степен убиец, отколкото вдъхновител на сексуалните преживявания?

Оказва се, че ефектът е по-скоро обратен на търсения, особено, ако се прекали със спиртните напитки. Алкохолът действа като депресант и прекомерният му прием замъглява съзнанието, намалява сексуалното влечение и затруднява постигането на качествена ерекция, т.е. сексуалните еректилни дисфункции са обичайно явление у хора, които са под неговото въздействие. Това разбира се не означава, че е необходимо пълно въздържание, напротив. Необходима е мярка. Ето кои са основните причини за нуждата от мярка и по какъв начин алкохолът съсипва сексуалния живот при мъжете. Прекомерната консумация на спиртни напитки води до:

– временни еректилни дисфункции. Според специалистите алкохолът уврежда еднакво силно дейността на мозъка и на половияте органи. Злоупотребилите с него мъже не само, че се нуждаят от повече време за постигане на ерекция от трезвите, а понякога дори може тя изобщо да не настъпи. Ако проблемите с алкохола не са хронични, еректилните дисфункции имат само временен характер, но влошаването на състоянието има склонността бързо да прогресира.

Banner

– перманентни сексуални дисфункции. Такива се наблюдават при 60-70% от алкохолиците и редовно пиещите мъже. Най-често те страдат от преждевременна еякулация, непълна ерекция, потиснат сексуален нагон.

– влошени сексуални партньорства и семейни взаимоотношения. 90% от разрушените партньорства и сексуални контакти са следствие от проблеми с алкохола от мъжка страна.

Ето защо, когато опре до алкохола, по-малко означава всъщност повече.
Релаксиращият ефект е превърнал спиртните питиета в любимата напитка на хората в последните няколко хиляди години. Но крехкият баланс между сексуалните възможности и изпитият алкохол изисква непрекъснато внимание, за да не се допусне пиенето да отнеме най-добрите страни на сексуалния живот. За поддържане на сексуалните функции и преодоляване на еректилни и други смущения с различен произход, се препоръчва приемът на Камагра.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.