дисфункция

Какво да правите и какво да Не правите при еректилна дисфункция

0
(0)

Никак не е лесно за никой мъж да споделя за свой сексуален проблем, но еректилната дисфункция, при която не може да се постигне и задържи нормална ерекция, е често срещан проблем при много мъже на средна и над средна възраст, а вече и при по-младите. Всъщност еректилната дисфункция не е проблем, който трябва да се възприема само като нормално последствие от остаряването. За всеки мъж, който преминава през такъв смущаващ период от живота си, ще кажем успокоително, че изход има, и ще представим списък с няколко неща, които е добре да направи и такива, които да НЕ прави, за да се избави по-бързо от бремето на сексуалния проблем.

1. Консултирайте се с лекар за установяване на евентуален страничен проблем, който може да е причината за еректилната дисфункция. Основната причина за повишаване на риска от сексуални проблеми с напредването на възрастта е свързан с това, че вероятността за развитие на много от заболяванията, които може да ги предизвикат, също се повишава с хода на годините. Неврологични заболявания, диабет, хипертония, нисък тестостерон са все възрастово обособени състояния, които оказват ефект върху либидото и сексуалните способности, и които могат да бъдат овладяни под лекарски контрол.

2. Не пушете. Цигареният дим и токсините в него са както краткосрочна, така и дългосрочна причина за развитие на еректилна и други сексуални дисфункции във времето.

Banner

3. Хранете се здравословно. Така хем ще избегнете затлъстяването и високия холестерол – убийци на мъжката сексуална мощ, хем ще подобрите издържливостта и формата си.

4. Не се доверявайте на алкохола като афродизиак. Той всъщност действа по-скоро като депресант, отколкото като стимулатор на либидото при мъжете. Честата му употреба повлиява негативно способността за получаване на качествена ерекция и може да задълбочи наличните сексуални проблеми.

5. Поддържайте висока физическа активност. Това е всепризнатият естествен стимулант на сексуалното влечение и възможности при мъжете. Освен тонизиращо, действа и като елиминиращ стреса и психическото напрежение фактор.

6. Не забравяйте за ролята на стреса и тревогите в понижаването на либидото. Те са сред основните психологически причини за поява на сексуални дисфункции и загуба на интерес към сексуалното общуване.

7. Не сравнявайте сексуалния си живот с този на други хора и не считайте техния за по-нормален от вашия. „Нормално“ е много широко понятие, когато става въпрос за сексуалните функции и интимни отношения с партньорката. Най-важното е достигането до безпроблемно общуване, което да удовлетворява двамата партньори и нищо друго не е от по-съществено значение.

8. Проучете различните възможни методи за получаване на ефективна медицинска помощ. Популярните лекарства, стимулиращи ерекцията, са с краткотраен и само временен ефект, и с нередки нежелани последствия.

Това, което е най-същественото при мъжете с еректилна дисфункция, е откриването на метод, който да гарантира позитивен ефект, колкото се може по-дълготраен във времето. Това е един от основните плюсове при употребата на Камагра. Ефектът от нея е доказан, усеща се дълго и все повече мъже с различни сексуални проблеми се убеждават в това.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.