тревожност

Тревожност и преждевременна еякулация – има ли връзка?

1
(1)

Преждевременната еякулация е проблем, който засяга поне 1 от всеки 3-ма мъже, но въпреки това не всички причини са все още известни. Много от мъжете смятат, че намалените сексуални способности се дължат предимно на стреса, натрупан с времето, но скорошно проучване показва, че продължителната тревожност не води до преждевременна еякулация.

Изследването обобщава данните от връзката между сексуалните преживявания и менталното безпокойство на 985 финландци за периода от 2006 г. до 2012 г. Изследователите не открили връзка между тревожността и проявите на затруднена еректилна функция при тези мъже, с което не се подкрепя хипотезата, че генерализираното безпокойство води до проблеми с ерекцията.

Но това проучване разглежда само ефектът от дългосрочно безпокойство. Вероятно периодът е твърде голям, за да се докаже смислена връзка. Резултатите вероятно биха били различни, ако участниците бяха наблюдавани всеки ден и да се вземе предвид до каква степен в настоящия момент тревожността в ежедневието влияе на сексуалната издръжливост.

Banner

Обратна връзка между тревожност и преждевременна еякулация

Обратна връзка все пак може да бъде направена. Дори само мисълта за преждевременна еякулация предизвиква стрес и тревожни мисли. Особено с напредване на възрастта този проблем става все по-сериозен за представителите на силния пол.

Тревожността под формата на опасения относно представянето в леглото е сравнително често срещано явление. Много мъже се тревожат дали доставят достатъчно удоволствие на жената, дали се представят добре или ги притеснява безпокойство от друг характер. Тези фактори могат да създадат проблеми с еякулацията.

Овладейте усещането за тревожност, за да се справите с преждевременната еякулация

Сексуалните проблеми при мъжете обикновено започват, когато се появи вътрешно усещане за сексуална неудовлетвореност.

На цялостната сексуална функция при мъжете доказано добре действат четири от най-мощните натурални съставки, които са дар от природата. Това са L–аргинин, йохимбе, жен-шен и трибулус терестрис. Те подобряват способността на мъжа за постигане и поддържане на ерекция. L-аргинин съдейства за разширяване на кръвоносните съдове и стимулира процеса на сперматогенеза (образуване на мъжките полови клетки). Жен-шен повишава физическата издръжливост, премахва усещането за тревожност и предотвратява преждевременната еякулация.

Продуктът, който съдържа тези четири съставки в правилно съотношение, е Камагра / Kamagra® – природна алтернатива на синтетичните лекарствени средства.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.