еректилната дисфункция

Срещу еректилната дисфункция масово не се предприемат мерки, сочи скорошно проучване

0
(0)

След проследяване на данните от медицински прегледи на няколко стотин хиляди мъже на средна възраст, от Европейската Асоциация по Урология са установили, че повече от половината от тези, при които е била диагностицирана еректилна дисфункция, не са били предприели никакви мерки срещу нея. Заключението било, че едва една трета от засегнатите мъже са лекували своите сексуални проблеми.

Според различни данни, между 15 и 25% от мъжете над 55 годишна възраст са засегнати от еректилни дисфункции, а по-притеснителната информация е, че и 5% от мъжете под 40 годишна възраст имат същите проблеми. Като причина за сравнително широкото разпространение на сексуалните смущения се посочват проблеми със сърдечно-съдовата система и кръвоснабдяването, каквито се срещат при все по-млади мъже в последните години.

По-важно е обаче да се изясни какво възспира мъжете да потърсят помощ срещу предотвратимо състояние, каквото е еректилната дисфункция. Общото мнение е, че причината се крие в това, че споделянето за наличие на сексуални смущения е разговор, който никой мъж не би се решил лесно да проведе. Страхът, че подобен проблем намалява мъжествеността и възможностите води и до страх от споделянето му пред партньорката или лекаря.

Banner

А основният начин за преодоляването на проблема е да се сподели и да се получи адекватна помощ. Всеки лекар би могъл да установи причината за появата на конкретното сексуално оплакване – дали е понижената секреция на полови хормони, проблем от съдов произход, понижено либидо или натрупано психическо напрежение.

Независимо коя от изброените вероятни причини за появата на еректилна дисфункция е на лице, влиянието й може да бъде неутрализирано, а проблемът да бъде успешно преодолян, с помощта на Камагра – действащо и доказано безопасно средство за превъзмогване на еректилни и други сексуални дисфункции.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.