щитовидната жлеза мъже

Сексуални проблеми при мъже с нарушена функция на щитовидната жлеза

0
(0)

Често сексуални дисфункции се наблюдават при мъже с нарушения във функцията на щитовидната жлеза. Известно е, че ендокринните смущения могат да повлияят мъжките полови функции, либидо и дори репродуктивност. Научни изследвания отбелязват ролята на тиреоидните заболявания за отслабване на мъжката полова мощ в различни аспекти. В статията ще посочим най-важните от тях, като в края на публикацията ще научите и решението за справяне със сексуалните дисфункции.

Кои сексуални проблеми при мъже най-често се дължат на нарушени функции на щитовидната жлеза?

Появата на сексуални дисфункции при мъжете с тиреоидни нарушения може да се разгледа в два основни аспекта – при намалена и при повишена функция на щитовидната жлеза. Двете състояния се означават съответно като хипотиреоидизъм и хипертиреоидизъм.

При мъжете с намалена функция на щитовидната жлеза се наблюдава:

Banner
  • около 65% страдат от отслабено либидо, прекалено отложена във времето еякулация или еректилна дисфункция
  • над 7% са засегнати от проблема преждевременна еякулация

Мъжете с повишена функция на щитовидната жлеза страдат от повече нарушения. При тях проблемите са следните:

  • поне 50% страдат от преждевременна еякулация
  • 18% се оплакват от слабо сексуално влечение (ниско либидо)
  • еректилна дисфункция се появява при всеки седми
  • при над 60% се отчитат едновременно слабо либидо и еректилна дисфункция

Важно е да се отбележи, че проучвания проследяват и развитието на мъжките сексуални проблеми след преодоляване на тиреоидните дисфункции. Установено е, че само няколко седмици след нормализиране дейността на щитовидната жлеза се възстановяват и сексуалните функции.

На какво може да се разчита за успешно преодоляване на сексуалните дисфункции при мъжете?

За справяне с еректилната дисфункция, преждевременната еякулация и слабото либидо може да се разчита на безопасна помощ от природата. Най-мощните естествени натурални стимулатори на мъжката потентност са събрани в състава на Камагра / Kamagra®. Това са аминокиселината L-аргинин и екстракти от Мака, Женшен и Трибулус терестрис. Всяка от четирите съставки повлиява положително мъжката полова, физическа и психическа мощ. Съчетани в едно, активните съставки  действат синергично за дългосрочно справяне с мъжките сексуални проблеми. Редовният прием въздейства благоприятно и при нарушена репродуктивна способност. Този проблем е често срещан при мъжете, които страдат от ендокринно нарушение.

Изцяло природен продукт, който се различава от синтетичните средства. Няма противопоказания и не представлява опасност за здравето. Действието на продукта не настъпва веднага – предназначен е за дългосрочно решение на сексуалните проблеми. Положителен и дълготраен ефект се наблюдава след 4-седмичен прием. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.