мъжки полови проблеми

Мъжки полови проблеми, следствие от хронични заболявания

0
(0)

Все повече мъжки полови проблеми възникват в резултат на заболявания от хроничен характер. Ето защо решихме да внесем яснота по темата.

Мъжки полови проблеми, следствие на хронични заболявания, са по-често срещани в напреднала възраст

Сексуалната реакция е комплексен процес. В регулирането на този процес участват нервната, сърдечно-съдовата и ендокринната система. Всяко нарушение в дейността на въпросните системи оказва отражение върху качеството на половото общуване. Тук отваряме една скоба, за да напомним, че рискът от хронични нарушения при мъжа нараства с напредване на възрастта. Ето защо възрастните господа са изложени на по-голяма опасност от сексуални проблеми в резултат на заболявания с хроничен характер.

Най-честите мъжки полови проблеми, асоциирани с хронични заболявания

В болшинството от случаите сексуалните разстройства при възрастните мъже възникват в резултат на:

Banner
  • сърдечно-съдови заболявания – атеросклероза, неконтролирана хипертония
  • неврологични и психологически проблеми – депресия, вегетативни нервни нарушения (влошена инервация на гениталните зони)
  • ендокринни нарушения – нисък тестостерон, диабет
  • физически нарушения – лесна уморяемост, намалена физическа издръжливост

Въздействието на хроничните заболявания върху мъжките сексуални функции е мултифакторно. Възможно е да се повлияят всички фази на сексуалния отговор. В някои сучаи намалява сексуалното желание (ниско либидо). В други – се нарушава възбудимостта (невъзможност за постигане на качествена ерекция). В трети – се компрометира възможността от продължителен сексуален контакт поради преждевременна еякулация.

Природното решение на мъжки полови проблеми, възникнали поради хронични заболявания

Сексуалните дисфункции при мъже с хронични заболявания често остават нелекувани. Причините за това са две. Първата, че засегнатите ги неглижират. Втората, че страдащите се срамуват да потърсят помощ. Специалистите смятат подобно поведение за неприемливо. Те напомнят, че дори когато са провокирани от хронично заболяване, мъжките сексуални проблеми често подлежат на овладяване. За преодоляването им, трябва да се действа в 3 основни посоки:

  • лечение на хроничните заболявания
  • скрининг и профилактика на сексуалното здраве
  • директни мерки за овладяване на сексуалните дисфункции

Природният продукт Камагра / Kamagra® е удачно и безопасно решение на мъжките сексуални разстройства. В състава му са включени 4 от най-мощните природни съставки с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула доставя на организма прецизно дозирано количество стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg.

Действа едновременно за повишаване на либидото, преодоляване на еректилната дисфункция и преждевременната еякулация

Продуктът повлиява добре не само върху физическата, но и психическата мощ. Общият ефект от приема е насочен към цялостно възстановяване на сексуалната увереност. Ефектът е дългосрочен. За постигане на оптимални резултати се препоръчва по-продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.