импотенция

Кой е заплашен от импотенция?

0
(0)

В тази статия ще разберем кой попада в рисковата група – “заплашен от еректилна дисфункция” и как се преодолява проблема?

Проблем: Начин на живот
Нездравословният начин на живот (тютюнопушене, алкохол, наркотици, неправилно хранене) е в основата на еректилната дисфункция. Офисната работа, заседналия начин на живот, нездравословното и небалансирано хранене, стреса, също дават своята лепта.
Този начин на функциониране и живот води до влошаване на състоянието на малките кръвоносни съдове на половия член.

Решение: Здравословна и балансирана диета, спорт, избягване на вредните навици.

Banner

Проблем: Психо-емоционално претоварване
Конфликтите с партньора, мнителността, безпокойството, несигурността в собствените сили са сигурен път към провала в леглото. Понякога това се случва при проблеми с простатата, който могат да предизвикат болка и неприятни усещания. Най-лошото от всичко е психическата настройка за евентуален провал.

Решение: Обсъждане на конфликта, опит за намиране на път към взаимен компромис, позитивна мисъл.

Проблем: Сърдечно-съдови и ендокринни заболявания
Исхемична болест на сърцето, диабет, атеросклероза, артериална хипертония.
Страхът от консултация със специалист не трябва да присъства. Справянето с основното заболяване ще помогне за подобряване на еректилната дисфункция.

Решение: Справяне с основното заболяване и умерена физическа активност.

Проблем: Възраст
С възрастта, количеството на мъжкия хормон-тестостерон, намалява с около 1% годишно. На този фон настъпва естествено отслабване на сексуалната функция.

Решение: Не се предавайте и не се “отписвайте” без време! Правилното хранене, активния начин на живот и доброто настроение са наполовина постигнат успех.
Другата успешна половинка можете да я получите като проведете пълен курс с природния и абсолютно безвреден продукт Камагра.

Проблем: Намалена еректилна функция на фона на прием на някои препарати
Този проблем може да бъде предизвикан след прием на диуретици, антихипертензивни средства, кардиологични препарати, транквиланти, антидепресанти, хормонални препарати и др.

Решение: Отказ от препарати и алкохол; обсъждане с личния лекар на възможността за избор на оптимално лечение.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.