Потентността

Потентността – основа на увереността

0
(0)

Според общоприетото мнение, настоящият мъж трябва да бъде успешен. Успехът и финансовото благополучие на мъжа зависят от това, до каква степен той е уверен в себе си и във всяка една сфера на живота, включително и в най-деликатната – сексуалната.

Потентността е основа на увереността?

Действително, това е така. Ако мъжът няма проблеми в сексуалната сфера, той с лекота развива своя бизнес, постига успехи, трупа богатства. Всеки мъж, който иска да съхрани своята потентност за по-дълго, трябва да промени начина си на живот.

Отказ от алкохол и цигари

Защо е важно да се откажат цигарите и алкохола? Толкова е просто. Никотинът свива кръвоносните съдове и понижава ерекцията. Алкохолното опиянение е равносилно на загуба на самоконтрол, която загуба води до преждевременна еякулация. Това е пагубно за мъжката потентност. Вчерашният покорител на женски сърца се превръща в настоящ неудачник.

Banner

При еректилна дисфункция се приемат съответните препарати. Колкото по-рано се направи първата крачка, толкова по-големи са шансовете за бързо и успешно отстраняване на проблема.

Прием на подходящите препарати

Днес има много средства, които позволяват да се разреши проблема с ерекцията.

Сред тях е добре известният продукт Камагра. Възможността продукта да бъде закупен онлайн премахва неудобството при посещение на аптека, а временния проблем при мъжа остава скрит от любопитни очи и недоброжелатели.

Контрол на теглото

Затлъстяването може да бъде причина за еректилна дисфункция и да доведе до импотентност. Проблемите с мъжкото здраве, причинени от излишък на телесни мазнини, могат да бъдат преодоляни с помощта на строга и добре балансирана диета.

Движение без излишно натоварване

Някои погрешно смятат, че за повишаване на потентността са необходими големи физически натоварвания във фитнес зала. Това не е така. Излишното натоварване, физическо, емоционално или умствено, може да доведе до спад на потентността. Спокойната и умерена разходка е далеч по-полезна.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.