как жените отблъскват мъжете

Как жените отблъскват мъжете в леглото?

0
(0)

Ако искате да разберете отговора на въпроса „Как жените отблъскват мъжете в сексуален план?“, не пропускайте нито ред от настоящата статия. Четенето ще ви отнеме не повече от песен време.

Ето как жените отблъскват мъжете и убиват сексуалното им желание

Носене на обилно количество грим

Много жени искрено вярват, че плътният грим ги прави по-привлекателни за мъжете. Това обаче е заблуда. В очите на повечето мъжете силно гримираните дами изглеждат стряскащо и отблъскващо. Последната мисъл, която минава през мъжкия мозък при вида на тежко гримирана жена, е че иска да осъществи сексуален контакт с нея. Устните, преливащи от гланц, наслоеният фон дьо тен, силно подчертаните очи буквално убиват либидото при мъжете. Знаейки това, дамите трябва да се постараят да изглеждат максимално естествено. За целта ще им помогнат червилата и сенките в телесни нюанси, озаряващите продуки за лице и пастелните лакове. Всички те придават на жените имидж на класна изкусителка, която може да предложи невероятни сексуални изживявания.

Секс на тъмно

Болшинството от жените се притесняват да си разменят ласки с партньора си на светло. Причината е, че се срамуват от голото си тяло. В отчаян опит да прикрият малките гърди или излишните тлъстинки в областта на корема и талията те изгасят лампата при секс.

Banner

Специалистите по сексуално здраве обаче са категорични, че тази стратегия е погрешна, тъй като води до спад в мъжкото либидо.

Добре известно е, че мъжете обичат с очите. Те се възбуждат от голо женско тяло. Ето защо дамите трябва да повишат самочувствието си и да преодолеят притесненията относно външния си вид.

След като разбрахте как жените отблъскват мъжете и убиват желанието им за секс, вижте как и двата пола могат да повишат своето либидо

И жените, и мъжете могат да увеличат желанието за интимност с помощта на Камагра / Kamagra®. Това е изцяло природен продукт, предназначен за подобряване на сексуалната способност и либидото, увеличаване на психическата и физическата мощ.

Благоприятното влияние се дължи на комбинация от едни от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула съдържа грижливо подбрани и прецизно дозирани стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби), L-аргинин, Мака и Женшен.

За разлика от синтетичните сексуални стимуланти, продуктът е напълно безвреден продукт, който е предвиден за дългосрочно решение. Радва се на отлична поносимост и може да се приема продължително време. Наличен е в аптечната мрежа в страната, в специализираните магазини „Здраве и природа“ и в електронен магазин МоМо на адрес www.momo.bg. Цената е достъпна, а ефектът – гарантиран!

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.