сексуалния нагон

Koи са основните убийци на сексуалния нагон при мъжа

0
(0)

Някои мъже съумяват да вършат много неща добре, дори когато са стресирани. Да се чувстват сигурни и убедени в сексуалните си способности обикновено не е сред тях. Стресиращите изживявания в службата, вкъщи или във връзката с партньорката, спохождат всекиго рано или късно. Много важно е мъжът да съумява да държи под контрол подобни ситуации. В някои случаи не може да се справя сам, тогава на помощ идва безвредната помощ на природните продукти. Но да разгледаме първо кои, освен стреса, са факторите, които компрометират сексуалните влечения.

Проблемите с партньора са на водеща позиция. За жените близостта е основен компонент на връзката, а несигурността и сексуалните притеснения на мъжа често водят до дистанциране и отчуждение.

Алкохолът е всеизвестен като враг на междуполовите отношения от емоционална гледна точка, но още по-пагубно действа той на либидото и физическите прояви на близост и любов. Едно, две питиета може да действат и като афродизиак, но сексуалното влечение е крехко и силновлияещо се от промилите в кръвта. Ограниченията от сексуално естество често са причинени от неограничената алкохолна консумация.

Ако чувствате полова немощ и сексуалните влечения са загубили предишната си сила, много вероятно е причината да се крие в недоспиването. Късното лягане и ранното будене, както и всичко, което компрометира спокойната нощна почивка, се разглежда като “сексуален убиец”. За да може леглото да се ползва по всичките си предназначения, е необходимо достатъчна част от престоя в него да преминава в ползотворен сън.

Banner

Намаляването на сексуалните функции и възможности при мъжете може да се появи и като страничен ефект от приема на някои лекарства – такива, понижаващи кръвното налягане, антидепресанти, хемотерапевтични препарати и др.

Да се чувстват секси не е необходимо само на жените. Сексуалните способности на много мъже зависят от добрата им самооценка и удовлетворението от образа в огледалото. Притесненията от телесните несъвършенства натоварват психиката и потискат мъжкото либидо.

Когато един мъж е с наднормено тегло, сексуалното влечение рядко е негов житейски спътник, поради опасенията ,че не може да се представя така, както би желал или така, както партньорката му би очаквала. Да се чувстват добре в своята кожа и да постигнат емоционален и психически комфорт, е приоритетна задача на мъжете в такова положение.

Еректилните проблеми са може би най-ограничаващите неудобства по отношение на удовлетворяването на сексуалните влечения. Те спохождат дори мъже във форма, които не изпитват никое от горепосочените затруднения. Може да са предизвикани от колебания в нивото на тестостерона, депресивни състояния и др.

Загубата на сексуално влечение и липсата на изявен полов нагон при мъжете е потенциално следствие от действието на всеки от изброените фактори, т.е. може да има много причинители. Успешното решение обаче е едно и се нарича Камагра. Когато мъжът не може да реши сам сексуалната си дисфункция, силата на природата идва на помощ с приема на продукта. Той съчетава действието на водещите природни средства за подобряване на мъжката потентност и сексуални възможности. С приемът му лесно ще убиете убийците на сексуалните ви способности.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.