Сексуалните дисфункции

Кои са най-успешните мерки за поддържане на мъжката сексуална сила и превенция на сексуалните дисфункции

0
(0)

Сексуалните дисфункции при мъжете са широко разпространен проблем. Много голяма част от мъжете на средна и над средна възраст имат затруднения с поддържането на ерекцията, страдат от преждевременна или забавена еякулация или понижено либидо. В някои случаи проблемите от такъв характер са временни и бързо отшумяват, но много често се случва и да са налице за притеснително дълъг период от време. Въпреки че засягат предимно възрастни хора, сексуалните дисфункции не бива да се разглеждат като нормално последствие от остаряването, не трябва да се приемат като даденост и да им се позволява да разрушават самочувствието и нормалния живот на мъжете и техните партньорки.

Сексуалните дисфункции може да се предизвикат от различни фактори – лекарства, хронични заболявания, физически или психически травми. Въпреки че не срещу всички форми на мъжки сексуални проблеми е възможно да се предприемат превантивни мерки, има някои стъпки, с които значително може да се намали риска от появата им.

Поддържане на здравословен начин на живот
Общото телесно здравословно състояние сериозно допринася за нормалните сексуални функции. Важно е да се поддържа добрата циркулация на кръвта и здравето на кръвоносните съдове, от което предимно зависи сексуалната пълноценност на мъжа. Редовните физически натоварвания, поддържането на теглото, пълноценното хранене без преяждания, избягването на пушенето и намаляването на консумацията на алкохол са основните мерки, които е необходимо да се превърнат в рутинни с цел достигането до добро сексуално здраве.

Контролиране на хроничните заболявания
Хроничните заболявания са една от главните причини за еректилни дисфункции и други сексуални проблеми. Сърдечно-съдовите проблеми, високият холестерол, диабетът и простатните заболявания сериозно повишават риска при възрастните хора. Необходимо е качествено контролиране на тези заболявания с прием на необходимите медикаменти, но само след консултация с лекар, тъй като много лекарствени средства косвено повлияват сексуалните способности като страничен ефект.

Banner

Грижи за емоционалното състояние и менталното здраве
Стресът и умствените натоварвания доказано понижават либидото и мъжките сексуални възможности и в много случаи са основна причина за появата на дисфункции.

Придържането към посочените мерки е основният и най-успешен метод за превенция на сексуалните проблеми при мъжете. Дори при леки симптоми за появата им обаче също има на какво да се разчита за недопускане на пълното им проявяване и това е природният продукт Камагра. Неговите мощни стимулиращи съставки повишават мъжката потентност и сексуални възможности и осигуряват максимална мъжка пълноценност.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.