храни

Кои храни помагат при еректилна дисфункция? (част 2)

0
(0)

В първата част на статията обяснихме какво представлява еректилната дисфункция, кои са симптомите, насочващи към нея, причините за развитието й, както и кои са част от начините за преодоляването й – аеробните упражнения и приемът на някои храни – домати, зелени листни зеленчуци и черен шоколад. Във втората част на статията ще ви представим и останалите храни, които помагат за овладяване на еректилната дисфункция, както и кой е доказаният природен продукт, оказващ благоприятен ефект върху мъжкото представяне в интимен план.

Кои са останалите храни, които помагат да се справите с еректилната дисфункция?

Шам фъстък

Вкусните ядки са богат източник на растителни стероли, каротеноиди, витамин Е и аргинин. Благодарение на съставките си шам фъстъкът спомага за понижаване на кръвното налягане и нивата на холестерола, чийто високи стойности влошават еректилната дисфункция. Приемът на шам фъстък води до подобряване на кръвообръщението, включително и това на това на половия орган. Друга полезна съставка, която се съдържа в ядките е L–аргинин. Доказано е, че аминокиселината подпомага производството на азотен оксид, който има значение за разширяване на кръвоносните съдове на половия орган. Базирайки се на тези факти специалисти се опитват да установят дали консумацията на ядките от мъже, страдащи от еректилна дисфункция ще помогне за справяне с проблема. За тази цел учените подбират 17 доброволци, страдащи от еректилна дисфункция и им назначават хранително меню, включващо прием на шам фастък. В продължение на три седмици мъжете трябвало да консумират по 100 гр от ядките. В края на проучването се установява, че при всички мъже притокът на кръв към половия орган се е увеличил, нивата на холестерола са се нормализирали, като същевременно било отчетено подобрение на еректилната функция.

Авокадо

В него се съдържа витамин В1, който подпомага получването и поддържането на дълготрайна ерекция, намалявайки нивата на стреса и напрежението.

Banner

Жен-шен

Жен-шенът е билка, използвана от векове за преодоляване на множество здравословни проблеми, включително и еректилна дисфункция. Жен-шенът повишава ефекта на азотния оксид, премахва чувството за тревожност и физическото изтощение.

Как можем да увеличим и подобрим ефекта от изброените храни?

За осъществяването на тази цел помага приемът на природния продукт Камагра – естествен стимулатор на мъжките сексуални способности. Камагра / Kamagra® съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от билката жен-шен, в комбинация с L–аргинин, йохимбе и трибулус терестрис, които усилват неговото действие. Камагра се препоръчва за преодоляване на мъжките сексуални проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, понижено либидо, нарушения в сперматогенезата и др.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.