тестостерон

До какво води ниското ниво на тестостерон?

0
(0)

Тестостеронът е мъжки полов хормон, който е отговорен за поддържането на костната плътност, нивата на червените кръвни клетки, мускулната маса, регулирането на плодовитостта, либидото и мускулната маса.

При мъжете, нивата на тестостерона нормално спадат с възрастта. Това спадане е свързано със значителни физиологични промени. Ниските нива на тестостерона са причина за намалено либидо (сексулано желание), еректилна дисфункция, понижено производство на сперматозоиди, загуба на мускулен тонус и др.
Освен това ниските нива на тестостерон могат да са причина за атеросклерозата в развитието на еректилна дисфункция. Експерти смятат, че понижените му стойности при мъже с други рискови фактори, водещи до еректилна дисфункция, могат да влошат допълнително проблема.
Симптомите издаващи ниски нива на тестостерон са понижено желание за секс, еректилна дисфункция, непостоянно настроение, лошо настроение, умора, проблеми със съня.

Какви са последиците от поддържането на ниски тестостеронни нива?

Ниските нива на тестостерон имат дългосрочен ефект за здравето. Те са свързани с няколко хронични състояния, включващи затлъстяване, метаболитен синдром, диабет, депресия и вероятно сърдечно-съдови (кардиоваскуларни) заболявания при мъжа.

Banner

Ниските нива на тестостерон могат да са показател за влошаване на общото здравословно състояние като цяло. Ето защо е от особено значение за мъжа да се стреми да следи и поддържа оптималните нива на този хормон.

Камагра е природен продукт, предназначен специално за мъже. Камагра съдържа високи количества стандартизиран екстракт от трибулус терестрис – нехормонален екстракт с андрогенно действие, който повишава нивото на тестостерона с 33%. Освен него Камагра съдържа и екстракти от йохимбе, женшен, и L – аргинин, които потенцират и усилват действието на трибулус терестрис. Редовният прием на Камагра поддържа здравословните нива на тестостерон в организма на мъжа и предотвратява риска от сексуални смущения. Камагра се приема по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.