бабини зъби

Бабини зъби (Трибулус терестрис) – безценен дар от природата

0
(0)

Бабини зъби е една от най-добре проучените лечебни билки, която успешно се прилага при здравословни проблеми от различно естество. Популярна е и с латинското си наименование Tribulus terrestris (трибулус терестрис), демирбозан, трабузан, кочи глави, чюнка и др. Малцина знаят, че тази билка се среща само в няколко части на света. Съдържа голям брой биологично активни вещества – сапонини, сапогенина диосгенин, хектогенин, β-ситостерол, стигмастерол и кампестерол, флавоноидите кемпферол, астрагалин, трибулозид и рутин, както и алкалоиди от харманов тип.

Ефекти на билката бабини зъби върху общото здравословно състояние

Биологично активните вещества в екстракта от билката бабини зъби имат благоприятен ефект при:

– висок холестерол и триглицериди – научно е доказана ползата за намаляване на холестеролните плаки в кръвоносните съдове и паралелно с това – намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания
– бъбречни заболявания (поради диуретичния ефект на трибулус терестрис)
– вирусни заболявания
– проблеми с черния дроб
– мигренозни спазми, невралгия, спазми на жлъчните пътища, червата и стомаха
– отпадналост и умора

Banner

Бабини зъби – за подобряване на мъжкото либидо

Билката бабини зъби е популярна и като средство, което се използва при различни сексуални проблеми при мъжете. Тя е афродизиак и един от най-силните естествени сексуални стимуланти.

Има много научни данни за благоприятния ефект на трибулус терестрис за повишаване на либидото и подобряване на потентността. Приемът на тази билка стимулира производството на полови хормони. Доказано е, че трибулус терестрис повишава нивото на тестостерона с 33%, което пък е най-прекия път за стимулиране на мъжкото сексуално желание (либидо). Като краен ефект при продължителен прием на бабини зъби се наблюдава трайно повишаване на мъжката потентност и справяне с еректилни проблеми като:

слаба ерекция
– трудно задържане на ерекцията и др.

Други ползи от приема на билката бабини зъби

От много години трибулус терестрис се използва и от хората, които се занимават с бодибилдинг, фитнес и културизъм. Трибулус терестрис повишава силата и издръжливостта, подпомага растежа на мускулите и помага за възстановяване след тренировка.

Камагра – доказано добра комбинация от бабини зъби и още нещо…

Това е единствения природен продукт, който освен трибулус терестрис съдържа L-аргинин, йохимбе и жен-шен – безценна комбинация за повишаване на мъжката полова мощ. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Различни научни проучвания са доказали, че бабини зъби проявява още по-силно позитивния си ефект за подобряване на потентността при мъжете, когато се приема в комбинация с L-аргинин, йохимбе и жен-шен, които също действат като силен афродизиак. В тази връзка препоръчваме природният продукт Камагра / Kamagra®, който осигурява комбинираното действие именно на тези 4 продукта. Така се превръща в универсално решение на проблеми като преждевременна еякулация, еректилна дисфункция, отслабено либидо, недостатъчна физическа издръжливост при полов акт, намалена подвижност на сперматозоидите и др. В допълнение, може да се приема от спортисти за увеличаване на мускулната маса по естествен начин и за повишаване на общата физическа издръжливост.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.