сексуална възбуда

Сексуална възбуда при мъжа – физически и психически пречки пред нея

0
(0)

Решаването на мъжките сексуални проблеми често се затруднява от един особен фактор – невъзможността да се определи точната причина за появата им. Една от най-честите и същевременно рядко споменавани причини са трудностите с постигането на нормална сексуална възбуда. Именно тези затруднения са в основата на най-разпространения сексуален проблем при мъжете – т.нар. еректилна дисфункция. Елиминирането на пречките пред постигането на нормална сексуална възбуда е сред сигурните начини за подобряване на сексуалната функция.

Физиология на мъжката сексуална възбуда

Разглеждат се 3 основни етапа на сексуална възбуда при мъжете:

  • ерекция
  • плато
  • еякулация

Това са основните фази, през които преминава мъжа при сексуален контакт. От първостепенно значение за пълноценното осъществяване на такъв е получаването и задържането на качествена ерекция.
Регулирането на сексуалните функции при мъжете и жените се извършва по различни механизми. При мъжете силната сексуална възбуда идва като последствие от моментното повишаване на сексуалното желание (либидо). На базата на този факт може да се изведе връзката между трите основни мъжки сексуални проблеми. Ниското либидо води до слаба сексуална възбуда, която пък е в основата на еректилната дисфункция. За постигането на качествена ерекция е необходимо да се премахнат пречките пред нормалната мъжка сексуална възбуда.

Banner

Какво най-често възпрепятства възбудимостта на мъжа?

Причините може да бъдат както физически, така и психически. Клиничната практика обаче показва, че от първостепенно значение за влошаването на сексуалната възбудимост е психогенният фактор. Като конкретни причини се посочват:

  • депресия
  • стрес
  • умствена умора
  • несигурност в собственото представяне

Влиянието на всички тези фактори обаче може да се минимизира с приема на продукти, стимулиращи комплексно мъжките сексуалните функции.

Такъв продукт е Камагра / Kamagra®. Той съдържа 4 допълващи ефекта си съставки. Действието им е насочено в 3 основни посоки:

1. Повишаване на либидото

2. Премахване на пречките пред пълноценната сексуална възбуда на мъжа

3. Елиминиране на еректилната дисфункция

Приемът  е комплексното решение за трайно преодоляване на сексуалните проблеми на всеки мъж.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.