психогенна еректилна дисфункция

Психогенна еректилна дисфункция при мъжете

4.6
(19)

В 10-20% от случаите стресът, тревожността и депресията са причина за т.нар. психогенна еректилна дисфункция при представителите на силния пол. Научете повече за проблема и за възможните решения в следващите редове.

Механизъм на възникване на психогенна еректилна дисфункция

Все още не са напълно ясни обстоятелствата, водещи до развитие на психогенната еректилна дисфункция. Предполага се, че негативният ефект върху тялото, който оказват стресът, безпокойството и депресивните състояния, води до свиване на кръвоносните съдове. Това възпрепятства притока на кръв към гениталиите, необходим за получаване на ерекция. Смята се още, че чувството на напрежение и тревожност влияе негативно на нервите, свързани с поддържането на ерекцията.

Цел и етапи на лечението на психогенна еректилна дисфункция

Основната задача на лечението на еректилна дисфункция от психогенен произход е да се промени отношението на пациента към сексуалния акт. Етапите, през които се минава, за да се постигне целта, са релаксация, осъзнаване и противопоставяне на проблема. Тук отваряме скоба, за да подчертаем, че подходът към всеки пациент е индивидуален. Опитният специалист назначава лечението, което работи най-добре в конкретния случай.

Banner

Основни насоки за справяне с психогенна еректилна дисфункция

Първото нещо, което специалистите препоръчват, за да се преодолее по-лесно еректилна дисфункция вследствие на стрес, тревожност и депресия, е намирането на баланс между личния и професионалния живот. При наличие на постоянен партньор съветът им е да се подобри комуникацията с него, тъй като той дава различен поглед върху проблема. В по-широк смисъл свободното общуване и откритостта във връзката играят важна роля в намирането на решение, задълбочават интимността и подобряват сексуалните отношения. Последната препоръка на специалистите е да се практикуват дейности, които намаляват стреса и безпокойството и възстановяват душевната хармония. Примери за такива са тай-чи, йога, медитация, техники за дълбоко дишане. Всички те подобряват притока на кръв в организма и забавят сърдечната честота. За да дадат нужния ефект обаче, е необходимо да се изпълняват редовно.

Изцяло природен продукт с мощно действие срещу еректилна дисфункция от психогенен произход

В допълнение към предложените мерки срещу психогенна еректилна дисфункция специалистите по сексуално здраве у нас приканват мъжете да си осигурят прием на Камагра / Kamagra®. Това е 100% натурален продукт, който помага за възвръщане на самоувереността в леглото. Благотворното действие се дължи на съдържащите във всяка капсула стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Всички тези вещества са с доказано действие срещу сексуалните дисфункции при мъжете и жените. Съчетани са така че повишават качеството на ерекцията, увеличават либидото и усилват чувствеността на сетивата. Намаляват физическата и психическата умора и влияят благоприятно върху сексуалната способност.

Продуктът предлага дългосрочно решение за проблема. За оптимални резултати се препоръчва по-продължителен прием. Няма дании за нежелани ефекти и странични реакции.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.