най-честите сексуални проблеми

При най-честите сексуални проблеми – ето кои пози помагат!

5
(2)

Много от двойките в даден момент от връзката се сблъскват с най-честите сексуални проблеми, които засягат както мъже, така и жени. Независимо дали става въпрос за преждевременна еякулация, болка по време на полов контакт или загуба на интимност с партньора, решението може да се окаже в избора на правилната поза в леглото! В статията споделяме какво си струва да опитате.

Преждевременна еякулация – сред най-честите сексуални проблеми при мъже

Преждевременната еякулация е разпространено сексуално оплакване. Според данните всеки трети мъж споделя, че се е сблъсквал с този проблем в леглото. Характеризира се с настъпване на оргазъм прекалено рано, преди мъжът да пожелае да достигне до такъв. Разбира се, не е задължително сексът да продължава дълго, за да бъде хубав. Но ако желаете да увеличите продължителността на интимното изживяване, ви съветваме да изберете правилната поза. Според експерти по сексуално здраве т.нар. „лъжички“ са най-добрия вариант при преждевременна еякулация. Тази поза дава голям контрол на мъжа и осигурява добро кръвоснабдяване на половия член. Също така позата не предразполага към прекалено бързи движения, които могат да предизвикат преждевременна еякулация.

Болка по време на полов контакт

Тази сексуална дисфункция е по-разпространена сред представителките на нежния пол, като всяка една от десет жени споделя, че е изпитвала болка по време на полов контакт. Това смущение може да е индикация за здравословен проблем като ендометриоза и тазово-възпалителна болест, така че не бива да се подминава. Най-доброто решение на проблема ще дойде след преглед при гинеколог. Но междувременно може да опитате да разнообразите нещата под завивките. Най-подходящата поза в този случай е „ездачката“, при която жената е отгоре и има пълен контрол върху проникването. Също така се уверете, че сте готова за интимност. Може би най-честата причина за болка по време на секс при жени е липсата на овлажняване на влагалището – особено характерен проблем сред жените в менопауза. Опитайте лубрикант за справяне с вагиналната сухота.

Banner

Липса на интимност

Много двойки споделят, че биха се радвали на повече интимност с партньора в леглото. Според експертите най-подходящата поза за „сближаване“ под завивките е мисионерската. Тя предразполага към поддържане на зрителен контакт и физическа близост между партньорите. Ето защо тази стандартна поза остава любима на мнозина. Също така се смята, че мисионерската е особено подходяща за двойки, които работят за бебе. Обяснението на тази хипотеза е, че позата позволява достатъчно дълбоко проникване и улеснява пътя на сперматозоидите до яйцеклетката.

За повече увереност в леглото – природен продукт, който овладява най-честите сексуални проблеми

Не позволявайте на проблемите под завивките да излязат навън и да саботират отношенията с партньора. Сексуалните дисфункции, както при мъжете, така и при жените имат своето решение. У нас това е Камагра / Kamagra®. Продуктът е създаден на базата на натурални екстракти, всеки със силен ефект за подобряване на половата мощ – Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Рационалната комбинация спомага за дълготрайно овладяване на интимните проблеми и при двата пола. Повишава сексуалния апетит, допринася за премахване на стреса, умората и изтощението, за по-добро представяне в леглото и увеличаване на сексуалното удовлетворение. Прилага се успешно при еректилна дисфункция, преждевременна еякулация и ниско либидо. Продуктът се различава от синтетичните препарати. Няма моментален ефект. Предназначен е за трайно овладяване на проблемите в леглото, без рискове за здравето. Търсете в аптеките или поръчайте дискретно от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.