любовен живот

Любовен живот – ето как да бъде на ниво!

5
(1)

Кой не иска да има добър любовен живот? Урологът д-р Франсоа Пейнадо, който е експерт по болестта на Пейрони, еректилна дисфункция (импотентност) и хирургия на пениса, е категоричен, че:

  • има няколко начина, които помагат за това

Вижте кои са те в следващите редове!

Топ съветите на специалиста за добър любовен живот

Първата препоръка на д-р Пейнадо е хората на и над средна възраст да се подлагат на редовни медицински прегледи. Съветът важи с пълна сила за мъжете, които обикновено са по-небрежни към здравето си от жените. В този ред на мисли част от задължителните изследвания за зрелите мъже са:

Banner
  • за злокачествено образувание на простатата (аденокарцином)
  • на сърцето и кръвоносните съдове (особено при еректилни проблеми)
  • за инфекция с човешки папилома вирус (HPV) (едно от най-често срещаните полово-предавани заболявания сред сексуално-активните хора)

Вторият съвет на д-р Пейнадо за добър интимен живот е отправен предимно към прохождащите в секса млади момчета и момичета. Той гласи, че трябва да се търси достоверна информация по въпросите, свързани с интимния живот и сексуалното здраве.

Специалистът препоръчва още да се включи повече физическа активност в ежедневието

„Много хора бъркат физическата активност с ходенето на фитнес и тежките упражнения и натоварвания. Всъщност става въпрос да се води активен начин на живот, т.е. да се избягва застояването. Може да се правят разходки сред природата или да се изпълняват упражнения у дома. Какви да бъдат упражненията зависи от физическата подготовка на човек и неговото здравословно състояние“, казва д-р Пейнадо. Четвъртият му съвет е да се следва средиземноморска диета. Причината за това е проста. Този хранителен режим намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, диабет и затлъстяване, които са пряко свързани с качеството на сексуалния живот.

Накрая д-р Пейнадо призовава да се преустанови пушенето. „Никотинът стеснява кръвоносните съдове. Това на свой ред може да ограничи притока на кръв към пениса и да благоприятства появата на еректилна дисфункция“, предупреждава урологът.

Наши специалисти по сексуално здраве напомнят, че за прекрасен любовен живот помага и…

Това е сексуален стимулант за мъже и жени, който по естествен начин подобрява качеството на интимния живот между партньорите. Усилва сексуалното желание, повишава чувствеността на сетивата, подпомага физическата издръжливост. Всичко това издига сексуалното изживяване до напълно ново ниво.

Благотворният ефект на продукта се дължи на неговата рационална формула. Всяка капсула съчетава в едно 4 от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените:

Съставките имат доказана ефективност. Допълват се и взаимно усилват действието си.

Продуктът е безопасен и има отлична поносимост. За постигане на оптимални резултати се препоръчва по-дълговременна употреба.

Търсете в аптеките или поръчвайте от сайта на електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.