ковид либидо

Либидо – ето как да го повишите в ковид времена

5
(2)

Вашето либидо е критично ниско по време на ковид пандемията и търсите начин да го повишите? Ние сме насреща! Приложете техниките, които ви предлагаме, и гарантирано ще разпалите сексуалното желание в тези трудни за всички времена.

Прекарвайте време заедно

Това че сте затворени вкъщи заради пандемията далеч не означава, че прекарвате време заедно. Излезте от своя балон – откъснете се от служебните и домашните задължения, от възпитанието на децата и грижата за домашния любимец. Подарете време на своя партньор. Това е първата крачка към възвръщане на интимността във връзката.

Поддържайте се

Тук не говорим да се подкрепяте, а да се грижите за външния си вид. Ходенето по цял ден (всеки ден!) с широк анцунг, без капка парфюм и следа от грим, с неподредена коса и няколко дневна брада е убиец на страстта. Вземете се в ръце, докато е време, и се приведете във вид. Грижата за себе си ще повдигне самочувствието ви, ще ви накара да се почувствате добре в кожата си и готови за любовни приключения.

Banner

Настройте се на еротична вълна – изпитан начин за повишаване на либидо в условия на ковид-19

Мозъкът е най-големият сексуален орган. Не забравяйте това нито за миг. И макар несигурните времена, в които живеем да ограбват фантазията, не цензурирайте похотливите мисли. Отдайте се на еротични фантазии, споделете желанията си с партньора и обсъдете „сценария“. За да се настроите още по-лесно на еротична вълна, приглушете осветлението, запалете свещи и пуснете бавна секси музика.

Преоткрийте забравените удоволствия

Спомнете си нещата, които са разпалвали пламъка помежду ви. Прегръдки, ласки, целувки, вземане на душ заедно, масаж, секс играчки, ролеви игри… Има и още, и още. Просто извадете от спомените най-хубавите интимни преживявания, припомнете ги в детайли и ги възкресете.

Още един изпитан начин да повишите своето либидо във времена на ковид-19

Осигурете си прием на Камагра / Kamagra®, за да нажежите страстите до червено и да се радвате на нестихващ апетит за любов. Това е изцяло природен продукт, който:

  • повлиява благоприятно сексуалната енергия
  • усилва чувствеността на сетивата
  • поддържа половата, психическата и физическа мощ
  • събужда либидото

Всичко това е възможно благодарение на уникланата формула на продукта. Всяка капсула съчетава в едно силата на стандартизирани екстракти от:

  • Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg
  • L-аргинин 150 mg
  • Мака 100 mg
  • Женшен 100 mg

Съставките се допълват и взаимно усилват своето действие.

Продуктът е напълно безопасен и е подходящ за дълговременна употреба. Предлага дългосрочно решение на сексуалните проблеми. За постигане на оптимални резултати се препоръчва по-продължителен прием. Наличен е в аптеките в цялата страна и онлайн в сайта на магазин МоМо – www.momo.bg, където винаги има активни промоции с изгодни цени.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.