еректилна дисфункция и високо кръвно

Еректилна дисфункция и високо кръвно – свързани са!

4.4
(18)

Еректилна дисфункция и високо кръвно често са неразривно свързани. Разберете как се осъществява връзката помежду им и по какъв начин да се излезе от порочния кръг.

Повече за връзката между еректилна дисфункция и високо кръвно

Високото кръвно е сред основните причини за еректилни проблеми при мъжете. Сега ще обясним защо.

Хронично високото кръвно налягане (хипертония) бавно и неумолимо уврежда кръвоносните съдове. С времето артериалните стени се втвърдяват, удебеляват и стесняват. Кръвният поток се възпрепятства и до пениса не достига необходимото количество кръв за постигане и задържане на ерекция. Проблемите обаче не спират дотук! Високото кръвно налягане пречи на еякулацията и възбудата, и в много случаи кара мъжете да избягват сексуалните контакти.

Banner

Еректилна дисфункция и високо кръвно или как лекарства, понижаващи кръвното налягане, водят до еректилни проблеми

Нерядко еректилните смущения се явяват като страничен ефект от приема на медикаменти за кръвно като:

Диуретици

Тези традиционни лекарства в лечението на хипертония, които стимулират отделянето на излишни течности от организма, могат да намалят притока на кръв към пениса и да затруднят ерекцията. Освен това крият риск от изчерпване на запасите на цинк в организма, които са необходими за производството на главния мъжки полов хормон тестостерон.

Бета-блокери

Бета-адренергичните блокери или просто бета-блокерите са едни от най-широко разпространените класове медикаменти за лечение на хипертонична болест. Често те са първи избор при хипертония при млади пациенти, които са подложени на стрес. Важно е да се има предвид обаче, че използването им особено ако са от по-старо поколение като пропранол се свързва със сексуална дисфункция.

Тук е мястото да споменем, че за да се намали рискът от странични ефекти, диуретиците и бета-блокерите трябва да се приемат според лекарското предписание. Ако въпреки това се появят нежелани лекарствени реакции, те трябва да се съобщят на лекаря и да се обсъди замяната на медикамента.

След като изяснихме връзката между еректилна дисфункция и високо кръвно, ще разкрием как да си върнете самоувереността в леглото

Нормализирането на кръвното налягане е най-важната крачка по пътя към сексуалното здраве. Приемът на Камагра / Kamagra® е също толкова съществена мярка за справяне с еректилните затруднения. Това е изцяло природен продукт, който дългосрочно подобрява сексуалните функции. Приеман редовно по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене:

  • оказва благоприятен ефект върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото
  • има положителен ефект при преждевременна еякулация
  • поддържа половата, физическата и психическата мощ

Всичко това е възможно благодарение на рационалната комбинация от оптимални количества Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg във всяка капсула.

Ефектът на продукта е правопропорционален на продължителността на въздействие. За максимални резултати се препоръчва по-продължителен прием.

Продуктът не предизвиква нежелани ефекти и е подходящ за продължителна употреба. Наличен е в аптеките в страната и в сайта на онлай магазин МоМо www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.4 / 5. Брой гласове: 18

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.