динята

Динята е афродизиак, но за цялостен ефект е нужна Камагра!

0
(0)

Знаете ли, че динята действа като афродизиак. Защо е така?

Причината е, че в този плод се съдържа веществото цитрулин, което примано в повишени количества подпомага отделянето на аргинин – аминокиселина, която увеличава азотния оксид, което води до кръвонапълване и ерекция, повишаване на броя и подвижността на сперматозоидите и подобряване на физическата издръжливост. По този начин динята действа като естествена виагра и подобрява еректилната функция. За съжаление, консумирането на плода не може да окаже цялостен ефект върху сексуалните способности на мъжа, тъй като не съдържа чак толкова повишена концентрация от веществото цитрулин. За да се отдели достатъчно аргинин трябва да се изядат големи количества от плода – около 6 парчета. Но не е и нужно.

В природният продукт Камагра, създаден специално за мъже, се съдържат високи количества L – аргинин (250 мг), йохимбе, женшен и трибулус терестрис. Благодарение на взаимно потенциращия се ефект на съставките си, Камагра има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация, както и при постигането и задържането на ерекцията. Камагра се прилага и за повишаване на сексуалната способност и либидото, за подобряване на физическата и психическата мощ, както и за увеличаване на броя на сперматозоидите.

Banner

Приема по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Прилага се до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

Действието на препаратът не настъпва веднага. Препаратът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект от препарата е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.