храни за добро либидо

Храни за добро либидо – какво да изберете?

5
(1)

Пътят до сърцето минава през стомаха, а какво по-хубаво от списък с храни за добро либидо? Защо тези естествени афродизиаци имат не само добри вкусови качества, но и стимулират либидото. Ще разберете какво е афродизиак и ще ви дадем набор от изкушаващи продукти, които може да използвате, за да направите стимулиращо меню за романтична вечеря за двама.

Какво е афродизиак?

Афродизиакът е вещество или храна, имащо за цел да повиши либидото и в този контекст, има още ободряващ ефект. Той притежава специфично действие, стимулиращо сексуалното желание и удоволствие. Терминът афродизиак идва от гръцки и ни препраща към богинята Афродита – богинята на любовта, красотата и желанието. Някои растения, храни и различни хормони имат ефект на афродизиак върху човешкото тяло. С течение на времето, повече от 500 такива са считани за афродизиаци. Към днешна дата, обаче едва ли има научни доказателства, даващи ни сведения, че някой от тях са 100% ефективни.

Храна за добро либидо – естественият афродизиак

Храната за добро либидо е неизкуствен агент, повишаващ либидото, който се получава от природата – обикновено от растения. Предимството на сексуалните подобрители е, че те са евтини варианти на различни продукти, които може да опитате на по-късен етап. Много от естествените афродизиаци са подходящи, както за мъже, така и за жени.

Banner

В допълнение към различни билки и растения, за които се твърди, че имат ефект на афродизиак, някои храни също се считат за естествени сексуални подобрители. Твърди се, че разнообразието от плодове и зеленчуци, както и някои подправки имат стимулиращ либидото ефект.

Топ храни за добро либидо

А, това е нашият списък на топ естествени сексуални подобрители.

Стридите са освен символ на лукс, олицетворение и на удоволствие. Е, вкусът им може би не създава типичното романтично настроение, но ефектът им е страхотен. Причината е изключително високото съдържание на цинк и протеини в тях. Микроелементът цинк допринася за поддържане на нормални нива тестостерон в кръвта, което ги прави ефективен афродизиак. Но него може да откриете и в други морски дарове като напр., миди и раци, които също са оптимални източници на цинк и протеини, следователно – те също са естествени афродизиаци.

Авокадото също се счита за мощен афродизиак, тъй като е богато на наситени мастни киселини и витамин Е, а също така съдържа витамин B6. Мастноразтворимият витамин Е известен като “витамин на плодовитостта”, регулира хормоналната активност. Още от времето на инките и ацтеките, авокадото е известно като естествен сексуален подобрител.

Тиквените семки също се считат за естествени сексуални подобрители, поради високото си съдържание на цинк. Освен всичко друго, цинкът допринася и за по-добрата плодовитост и поддържане на нормални нива тестостерон в кръвта.

Нар – този яркочервен плод на любовта, съдържащ веществото пиперидин, се твърди, че има стимулиращ любовния апетит ефект. В някой култури, на сватбата, върху булката и младоженеца е традиция да се хвърлят семената от нар, за “да не закъснее потомството”.

Любимите ягоди осигуряват много витамин C, който спомага за намаляване на умората. Малките семенца на повърхността им също съдържат много цинк и по този начин допринасят за нормалната плодовитост и възпроизвеждането. А, нека си признаем – това е най-перфектният и лесен десерт за любовен празник!

Това бяха част от нашите любими храни за добро либидо. Следващите очаквайте с нетърпение!

Тайната измежду храните за добро либидо

Специалистите в България по мъжко здраве препоръчват Камагра / Kamagra® на мъжете, които имат проблеми с либидото. Естествен и тестван продукт – създаден след редица дейности в помощ на хората със смущения в сексуалната функция. Благодарение на мощната си формула с Женшен 100 mg, Трибулус терестрис 250 mg, L-аргинин 150 mg и Мака 100 mg той се бори успешно с преждевременна еякулация, нарушена сексуална способност, еректилна дисфункция, нарушена репродуктивна способност и ниско либидо – както при мъже, така и при жени!

Редовният прием по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене, ще окаже благотворно действие върху всичко, изброено по-горе. Без противопоказания и рецепта – може да го откриете в аптечната мрежа или в сайта на онлайн магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.