признаци за нисък тестостерон

Помощ за мъжете – издайнически признаци за нисък тестостерон!

5
(2)

За разпознаване на нисък тестостерон при мъжете съществуват издайнически признаци, помагащи за предприемане на навременни действия за разрешаване на проблема. Производството на мъжкият полов хормон намалява с напредване на възрастта, а поддържането на ниски нива оказва влияние върху цялото здравословно състояние. Затова в следващите редове споделяме за знаците, които подсказват, че е време да обърнете внимание на хормоналния баланс в тялото си.

Намалено либидо – част от основните признаци за нисък тестостерон

Ниското сексуално желание може да е повлияно от редица фактори, като прием на някои медикаменти, медицински състояния или просто проблеми с партньора. Често обаче ниския тестостерон също може да се окаже причина за това при голяма част от мъжете. Освен за намаляване на либидото, понижените нива на хормона повлияват и негативно на удоволствието от половия акт. Обикновено това е проблем сред по-възрастните мъже. Въпреки това, заради стресовия начин на живот, прекомерната употреба на алкохол и вредни навици, като тютюнопушене, все повече млади мъже се сблъскват с признаците на нисък тестостерон.

Намалена мускулна маса и увеличаване на телесните мазнини – признаци, които повлияват на самочувствието

Тестостеронът е анаболен хормон, който има ключова роля за поддържане на мускулна маса, като предотвратява загубата й. Според направено проучване на мъже, лишени от собственото естествено производство на тестостерон в организма, се наблюдава прогресивно намаляване на мускулната маса. Освен това мъжкият полов хормон регулира два ключови ензима – липопротеин липаза (ЛПЛ) и хормон-чувствителна липаза (ХЧП), които участват в метаболитните процеси за управление на мазнините. Мъжете с нисък тестостерон имат намалена ХЧП, което затруднява активирането на триглицеридите от депата и повишена ЛПЛ, което улеснява натрупването им в мастните клетки. А това от своя страна води до затлъстяване и наднормено тегло, което повлиява отрицателно самочувствието на силния пол.

Banner

Проблеми с психичното здраве – един от признаците за нисък тестостерон, който не е за подценяване

Според направени изследвания, мъжете с ниски нива на тестостерон по-често страдат от депресия и тревожност, в сравнения с останалите. В някои случаи това са основните симптоми, доказващи намалените нива на хормона. Диагностицирането става обаче, след като пациентите не реагират на стандартната терапия с антидепресанти. И точно поради тази причина се препоръчва мъжете, страдащи от депресивни състояния да изследват нивата на тестостерон.

Природно решение при наличие на признаци на нисък тестостерон

Специалистите по мъжко здраве, препоръчват прием на Камагра / Kamagra® при първи признаци на нисък тестостерон. Благодарение на рационалната си натурална комбинация от екстракти от Трибулус терестрис, L-аргинин, Мака и Женшен, продуктът успешно доказва ефекта си при:

  • Еректилна дисфункция
  • Нарушена сексуална способност и либидо
  • Преждевременна еякулация

Освен това при редовен прием природното средство допринася за по-голямо сексуално удоволствие, поддържа половата, физическата и психическата мощ. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.