по-добра издръжливост в леглото

Лесни начини за по-добра издръжливост в леглото – опитайте и вие!

5
(2)

Що се отнася до сексуално представяне, много хора се стремят да постигнат по-добра издръжливост в леглото. Това не само повишава собственото ви сексуално удовлетворение, но и допринася за по-пълноценно преживяване за вашия партньор. За щастие има няколко лесни, но ефективни начина да повишите издръжливостта в леглото. Нужно е само да прочетете статията и да се радвате на цялостно добро представяне.

Поддържане на здравословен начин на живот за по-добра издръжливост в леглото

Да, това може да ви изглежда като нещо съвсем елементарно, но всъщност е много ефективно. Интересен факт е, че според някои направени проучвания, при мъжете които практикуват редовна физическа активност съществува по-малка вероятност да страдат от еректилна дисфункция и съобщават за по-високи нива на сексуално удовлетворение. За подобряване притока на кръв в тялото, в това число и към гениталиите може да се насочите към сърдечно-съдовите упражнения като бягане, плуване и колоездене. Силовите тренировки и упражненията за гъвкавост, като йога, също могат да подобрят физическото ви състояние и да допринесат за по-добра издръжливост в леглото. Нека не пропускаме и упражненията на Кегел за тазовото дъно, които помагат за постигане на по-задоволителна ерекция. Те са изключително полезни както за жените така и за мъжете за постигане на максимално удоволствие.

Експериментирайте с различни техники и позиции за по-добра издръжливост в леглото

Експериментирането с различни сексуални техники и позиции може да ви помогне да намерите това, което работи най-добре за удължаване на ефективността ви. Позиции, които ви позволяват да контролирате темпото, като мисионерска или лъжичка, могат да ви помогнат да поддържате по-добра издръжливост в леглото. Освен това техниката старт-стоп, при която спирате стимулацията точно преди достигане на кулминацията и след това възобновявате след кратка пауза, може да бъде ефективна за трениране на тялото ви да издържи по-дълго. Интересен факт е, че техниката „старт-стоп“, повишава контрола на еякулацията и подобрява сексуалното удовлетворение с течение на времето.

За по-добра издръжливост в леглото се съсредоточете върху любовната игра

Фокусирането върху любовната игра може да намали напрежението от самия полов акт, което ви позволява да се отпуснете и да се насладите на преживяването. Удължаването на любовната игра не само подобрява цялостното сексуално изживяване, но също така ви помага постепенно да изградите възбуда, което може да доведе до по-добра издръжливост в леглото. Обърнете внимание на нуждите на партньора си, наслаждавайки се да изследвате телата си чрез целувки, докосвания и орална любов. Според направени изследвания двойките, които участват в продължителна любовна игра, съобщават за по-високи нива на сексуално удовлетворение и интимност.

Практикуване на техники за внимателност и релаксация

Стресът и безпокойството са често срещани виновници за лошо сексуално представяне. Научавайки се да управлявате това чрез техники за внимание и релаксация може да доведе и то така желаната по-добра издръжливост в леглото. Практики като медитация, упражнения за дълбоко дишане и прогресивна мускулна релаксация могат да ви помогнат да останете спокойни и фокусирани по време на интимни моменти, намалявайки вероятността от преждевременна еякулация.

Природно решение за по-добра издръжливост в леглото

Природното средство при сексуални проблеми, които намаляват издръжливостта в леглото, у нас е Камагра / Kamagra®. Продуктът е създаден на базата на натурални екстракти, всеки със силен ефект за подобряване на половата мощ – Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Рационалната комбинация спомага за дълготрайно овладяване на сексуалните дисфункции и при двата пола. Повишава сексуалния апетит, допринася за премахване на стреса, умората и изтощението, за по-добро представяне в леглото и увеличаване на сексуалното удовлетворение. Прилага се успешно при еректилна дисфункция, преждевременна еякулация и ниско либидо. Продуктът се различава от синтетичните препарати. Няма моментален ефект. Предназначен е за трайно овладяване на проблемите в леглото, без рискове за здравето. Търсете в аптеките или поръчайте от електронен магазин МоМо – www.momo.bg. Бъдете номер 1!

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).