интимни отношения значение

За отлични интимни отношения – 2 неочаквани неща

5
(2)

Ще се изненадате, като разберете кои 2 неща са от значение за отлични интимни отношения. Носенето на чорапи по време на секс и изборът на приглушена светлина в спалнята! Дори има проучвания, които потвърждават това твърдение. В следващите редове представяме две от тях.

Научни доказателства за 2-те изненадващи неща, които са от значение за отлични интимни отношения

Започваме с изследване на Гронингенския университет в Нидерландия. То установява, че сексът с чорапи е по-добър от секса без чорапи. За да достигнат до това заключение, учените проследяват сексуалния живот на 13 хетеросексуални двойки. Партньорите са на възраст от 19 до 49 години.

При анализа на данните изследователите откриват, че при секс с чорапи близо 80% от партньорите достигат оргазъм. Ситуацията значително се променя, когато участниците са без чорапи. Тогава само 50% от хората достигат кулминацията в сексуалния акт.

Banner

Учените, начело с невролога Герт Холстеге, сканират мозъка на участниците, за да определят как реагира психиката на оргазма. Резултатите са повече от интересни. Оказва се, че жените са с по-малка активност на амигдалата и префронталния кортекс, когато правят секс с чорапи. Тук отваряме скоба, че става въпрос за части от мозъка, свързани със страха и безпокойството. Това идва да покаже, че чорапите подпомагат релаксацията, така необходима за по-лесно постигане на оргазъм.

Преминаваме към другия изненадващ фактор за отличен секс

Проучване на великобританската компания за електрически продукти ElectricalDirect открива кой цвят на осветлението стимулира интимното желание. Става ясно, че това е цветът, който комбинира мекотата на кафяво и жизнерадостта на жълтото. Това е цветът на изгрева и залеза, а също и на осветлението на класическите свещи.

Откритието е предшествано от анализ на цветовите кодове HEX на 50 от най-горещите любовни сцени в киното и телевизията. И тук нещо важно – светлината не бива да е прекалено приглушена, особено при хетеросексуални двойки.

Изследване на Европейския колеж по невропсихофармакология (ECNP) от 2016 г. сочи, че по-ярката светлина по време на сексуален контакт е за предпочитане. Тя води до повишаване на тестостерона и на сексуалното удовлетворение при мъжете.

За отлични интимни отношения – още нещо важно

Камагра / Kamagra® е изцяло природен продукт за отлично представяне в леглото. Благодарение на своя рационален състав допринася за подобряване на интимния живот и сексуалните функции при мъже и при жени. Всяка капсула съдържа Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Съставките се допълват взаимно и са специално подбрани заради синергичното си действие.

Продуктът влияе благоприятно върху качеството на ерекцията и либидото. Поддържа половата, физическата и психическата мощ. Усилва сексуалното удоволствие.

Не се наблюдават нежелани ефекти. Има научно доказан ефект и е икономически изгоден. Предлага се в аптеките и в сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.