полов живот след инфаркт

Полов живот след инфаркт – 5 въпроса и техните отговори

5
(1)

Вълнувате се от темата за полов живот след инфаркт? Тогава продължавайте да четете внимателно. В редовете по-долу отговаряме на 5 питания, които пряко касаят секса след претърпян сърдечен удар.

Възможно ли е да се явят нарушения в сърдечния ритъм по време на полов акт след прекаран инфаркт?

Експертите са категорични, че няма опасност от сърдечна аритмия по време на интимния акт. По думите им, ако претърпелият инфаркт се справя безпроблемно с ежедневните си дейности, той не би трябвало да се притеснява за сърдечното здраве в леглото. „Физическото натоварване при полов акт е с умерена интензивност. Енергията, която се изразходва от организма, се равнява на тази при изкачване на две стълби“, информират специалистите.

Кога може да се възобнови нормалния полов живот след инфаркт?

Времето за възобновяване на половите контакти след сърдечен удар е строго индивидуално за всеки отделен пациент. Колкото по-бързо обаче стане връщането към активния интимен живот, толкова по-добре за засегнатия. Причината е, че сексуалната активност осигурява по-добро качество на живот.

Banner

Специалистите препоръчват преди рестартирането на сексуалния живот претърпелите инфаркт да подобрят физическото и психическото си здраве. За това те могат да разчитат на помощта на лекуващия лекар и на психолог. Ако реагират добре на стрес тестовете, които се провеждат след инфаркт, не бива да се притесняват от представянето в леглото.

Има ли дългосрочни последствия от инфаркта, които ще се отразят на сексуалния живот?

Сърдечният удар не крие опасности в дългосрочен план за половия живот. Единственото, което може да повлияе негативно на секса в месеците след сърдечния инцидент, е фармакологичното лечение. Понякога пречка пред нормалния сексуален живот може да е и посттравматичното стресово разстройство.

Може ли да се получи повторен инфаркт по време на сексуален акт?

Почти няма риск за това, ако се вземат подходящите мерки. За да се минимизира отрицателният ефект от факторите от външната среда, специалистите препоръчват сексът да се прави в спокойна обстановка.

Има ли безопасно природно средство за по-добър полов живот след инфаркт?

Да, и това е Камагра / Kamagra® – продукт, вдъхновен от природата, който:

Всичко това е възможно благодарение на рационалната комбинация от 4 от най-мощните вещества с отношение към сексуалната дисфункция. Всяка капсула доставя на организма високо пречистени екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби), L-аргинин, Мака, Женшен. Активните съставки допълват и взаимно усилват ефекта си.

Продуктът действа с натрупване. За постигане на оптимални резултати е желателен по-продължителен прием. Дозировката е по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Подходящ както за мъже, така и за жени.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.