еректилна дисфункция съвети

Еректилна дисфункция: съвети за преодоляване на проблема

5
(2)

Мъже, ако страдате от еректилна дисфункция, не се притеснявайте да потърсите съвети за справяне с проблема. За да ви бъдем полезни, в днешната статия ще споделим няколко работещи практики, с които да преодолеете еректилните смущения.

Свалете излишното тегло – един от първите съвети при еректилна дисфункция

Голямото количество натрупани мазнини нарушава функцията на някои от хормоните, отговорни за мъжката ерекция. Проучване сочи, че мъжете с индекс на телесната маса между 25-30 (считано за наднормено тегло), са в пъти по-застрашени от еректилни нарушения. Друг механизъм, по който излишните килограми застрашават потентността, е влошаване на сърдечно-съдовото здраве и риск от диабет. И двата фактора са ключови за еректилна дисфункция.

Погрижете се за сърдечно-съдовото си здраве – сред най-даваните от специалистите съвети при еректилна дисфункция

Високото кръвно налягане, кръвна захар, холестерол и триглицериди увреждат артериите на сърцето, мозъка и тези, водещи към пениса. За това и нищо чудно, че мъжете с недобро сърдечно-съдово здраве могат да пострадат от еректилна дисфункция. Погрижете се за него, като спрете да пушите, преминете на здравословен режим на хранене, движите се повече и контролирате съпътстващи заболявания и състояния.

Banner

Контролирайте стреса

Не всички причини за проблеми с ерекцията са физически. При много мъже, еректилните смущения може да са породени от натрупан психически стрес. Ако смятате, че стресът влияе на способностите ви в леглото, се постарайте да го контролирате. Вземете си почивка, разнообразете обстановката с кратко пътуване, започнете да спортувате редовно или практикувайте техники за релаксация.

Не избягвайте интимността

Не жертвайте интимността с партньора от страх, че може да не успеете да постигнете ерекция. Колкото повече се фокусирате върху проблема, толкова по-вероятно е той да ви спохожда при всеки сексуален контакт. Притеснението от представянето по време на секс е една от често срещаните психологически причини за смущения в ерекцията.

Живейте активно и здравословно

Воденето на здравословен и активен начин на живот повдига самочувствието и помага за подобряване на представянето в леглото. Мъжете, които се хранят балансирано и спортуват се радват на по-добър сексуален живот, от тези, които водят заседнал начин на живот. Ако сте от втория тип, направете нужните промени и ще се изумите от резултатите във всеки аспект от здравословното си състояние.

Започнете прием на терапевтично природно средство – още един от ефективните съвети срещу еректилна дисфункция

За трайно преодоляване на еректилната дисфункция, мъжете могат да съчетаят положителните промени в начина на живот с прием на Камагра / Kamagra®. Продуктът е природно терапевтично средство, специално разработено за дългосрочно овладяване на сексуалните нарушения. При еректилни смущения, продуктът помага за подобряване постигането, задържането и качеството на ерекцията в дългосрочен план. Този ефект е постижим, благодарение на рационалната комбинация на мощни натурални съставки – висококачествени екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис, L-аргинин. Всяка от тях е с действие, насочено към проблема, а в съчетание ефектът им значително се повишава.

Продължителният прием на продукта оказва цялостен положителен ефект върху сексуалните способности и спомага за подобряване на половия живот. За разлика от синтетичните продукти, при употребата на това природно средство не се наблюдават странични реакции.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.