храни за повишаване на либидото

Полезни храни за повишаване на либидото и не само

5
(2)

Сексуалното желание зависи от редица фактори като хормонални промени, прием на някои лекарства, начин на живот, а също и от приема на храни за повишаване на либидото. И тъй като доброто представяне в леглото се влияе от ежедневните избори, които правим извън него, вижте продуктите, които си заслужава да присъстват в менюто ви.

Спанак – една от най-добрите храни за повишаване на либидото

Всички знаем, че зеленчуците са полезни за цялостното ни здравословно състояние. А някои като спанакът, дори се отразяват благоприятно върху сексуалната функция. Той е отличен източник на фолиева киселина и магнезий – вещества, които подобряват притока на кръв към интимната зона и подпомагат половата възбуда. Още едно предимство на спанака е, че нормализира високото кръвно налягане, което е предпоставка за еректилна дисфункция при мъжете. Не на последно място този зеленолистен зеленчук намалява нивата на оксидативен стрес, който е пряко свързан с по-висок риск от безплодие.

Диня

Динята е вкусен плод, който съдържа аминокиселината цитрулин. Тя подпомага производството на азотен оксид в организма, който съдейства за разширяване на кръвоносните съдове. Този механизъм подобрява кръвоснабдяването към половите органи и помага за достигане до силен оргазъм. Това е достатъчно да причислим динята към натуралните афродизиаци, с които ни е дарила природата. Този плод също така подобрява хидратацията, намалява възпалителните процеси и оксидативния стрес, и не на последно място – съдържа оптимални количества фибри.

Banner

Риба и морски дарове

Морските дарове и по-мазните риби като сьомга и скумрия са отличен източник на омега-3 мастни киселини, които са доказано средство за намаляване на тревожността и превенция на депресивни състояния. Както знаем психическото здраве е пряко свързано с либидото и при двата пола. Затова средствата за овладяване на стреса обикновено се отразяват благоприятното и върху сексуалното влечение. Според научни данни, консумацията на омега-3 мастни киселини подобрява качеството на спермата и плодовитостта при мъжете. Също така тези вещества спомагат за либидото, защото повишават нивата на допамин както при мъже, така и при жени. Този невротрансмитер стимулира изпитването на удоволствие и определено подобрява сексуалното преживяване и при двата пола.

Към тези полезни храни за повишаване на либидото добавете прием на…

Камагра / Kamagra® – ефективно решение за подобряване на сексуалното влечение при мъже и жени. Това натурално средство е комбинация от природни екстракти с действие, насочено към преодоляване на сексуалните дисфункции. В състава му са съчетани висококачествени екстракти на Мака, Женшен, Трибулус терестрис и аминокиселината L-аргинин. При редовен прием ползите са за повишаване на сексуалното желание, снемане на психическото и физическото напрежение, и подобряване на половите способности. Продуктът е предназначен за дълготрайно справяне с най-разпространените сексуални смущения и при двата пола, и по-силно удовлетворение при интимен контакт. Няма данни за противопоказания и странични ефекти.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.