упражнения за повишаване на либидото

Топ 3 физически упражнения за повишаване на либидото

4.8
(19)

Не се примирявайте с воденето на неудовлетворяващ сексуален живот – подобрете го с физически упражнения за повишаване на либидото. Практикуването им е отличен и напълно естествен начин за увеличаване на сексуалното желание, подобряване на общото здравословно състояние и повдигане на самочувствието. Кои са топ активностите за силно либидо, подходящи за изпълнение и от двата пола – вижте в следващите редове.

Силови упражнения за повишаване на либидото

Научни изследвания показват, че силовите тренировки спомагат за повишаване на либидото чрез увеличаване синтеза на тестостерон. Здравословните нива на половия хормон се свързват пряко със сексуално желание при мъжете и жените. Ако до момента не сте тренирали с тежести – изпробвайте тренировка с леки такива или със собствено тегло. Ако редовно тренирате силово, може да опитате да оптимизирате представянето си, като тренирате големите мускулни групи с базови упражнения. Можете да извлечете максимална полза за либидото си и като правите по-малко повторения с по-голяма тежест и скъсите времето за почивка между сетовете.

Високоинтензивни тренировки за високо сексуално желание

Търсите начин да изгорите повече калории и да засилите сексуалното си желание? Заложете на тренировките с висок интензитет (HIIT). За интензивните кардио упражнения, като HIIT, се знае, че са идеален начин за снемане на натрупаното напрежение чрез намаляване нивата на стресовия хормон кортизол. Именно той се свързва с потискане на половите хормони, отговорни за сексуалното желание. За да държите стреса под контрол и да увеличите либидото, опитайте да практикувате HIIT. Тялото ви, а и сексуалният ви партньор ще ви благодарят за усилията.

Banner

Йога упражнения за повишаване на либидото

Източните практики предлагат множество ползи за здравето, включително и за сексуалното такова. Тантра е един от духовните стилове, който включва различни йога практики. Отъждествява се с опознаване на собственото тяло и засилване на връзката с партньора. Практикуването му действа благотворно, като засилва енергията, протичаща през тялото, като това оказва влияние и върху сексуалното желание. Тантра е и интересен начин за запалване на искрата в интимните отношения. Настройте се авантюристично и се впуснете в това ново изживяване.

Още един естествен начин за увеличаване на сексуалното желание

Сексуалното смущение „ниско либидо” може да засегне физическото и менталното здраве, и да се отрази негативно върху интимната връзка между партньорите. За това е от огромно значение да се търси дълготрайно и безопасно решение на проблема. Такова и двата пола могат да открият в лицето на Камагра / Kamagra®. Продуктът представлява пълна комбинация от природни екстракти за овладяване на сексуални нарушения при мъже и жени. Съдържа Трибулус терестрис, Мака, Женшен и L-аргинин. Всяка от съставките има пряко отношение към увеличаване на сексуалното желание и подобряване на сексуалната функция. В комбинация усилват ефектите си за естествено и дълготрайно подобряване на качеството на сексуалния живот и удоволствието от него и при двата пола.

Продуктът е подходящ за прием при ниско либидо, възбудни нарушения, преждевременна еякулация, еректилна дисфункция и оргазмени смущения. Съдейства за дълговременно решаване на сексуалните проблеми и преодоляване на причините, водещи до тях. При дългосрочна употреба не се наблюдават странични ефекти.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.