подобряване на интимния живот

Подобряване на интимния живот при двойки в дълга връзка

4.8
(21)

Нека бъдем честни – и най-щастливите двойки в дълга връзка или брак понякога имат нужда от подобряване на интимния живот. Как да се избяга от рутината и сексът да се превърне отново във вълнуващо преживяване? Ние знаем няколко полезни хитрини!

Открито за желанията

Много проблеми в сексуалния живот произтичат от липса на комуникация между партньорите. Ако вашата интимна връзка търпи тези последствия, време е да проведете необходимия разговор. Поговорете с партньора открито за своите сексуални желания. Не търсете проблеми и не задълбавайте върху различията си. Постарайте се да откриете златната среда, която ще направи и двама ви щастливи в леглото.

Малки промени за голямо подобряване на интимния живот

Малките искри могат да подпалят силни сексуални страсти. За това поемете с малки стъпки по пътя към подобряване на интимните преживявания с партньора. Ако правите любов винаги по едно и също време, изненадайте половинката си – предложете спонтанно сексуално изживяване. Експериментирайте с времетраенето на половия акт, както и техниките, които той включва. Изпробвайте нещо ново, което до сега сте отлагали – никога не е късно взаимно да се преоткриете на чувствено ниво.

Силата на не-сексуалните преживявания

Ако не се чувствате достатъчно свързани с партньора и това се отразява върху качеството на секса, заложете на нещо различно. Отделете си ден и се отдайте на вълнуващо не-сексуално преживяване. То ще стимулира производството на хормоните, които се асоциират с нова и страстна любов – адреналин, допамин и серотонин. Тези активности могат да включват по-силни усещания (да, „Влакчето на ужасите” е едно от тях). Опитайте още забавни игри за двойки или нещо друго, което подклажда желанието ви веднага да се отдадете на любов.

Здрав сексуален дух в здраво тяло

С годините можете да се почувствате по-малко атрактивни, като това може да понижи и либидото ви. Но не бива да забравяте, че доброто здраве и самочувствие борят всяка моделска фигура! За да си върнете увереността и сексуалната мощ е нужно да започнете да се грижите по-усърдно за здравословното си състояние. Защо не започнете отдавна харесван спорт и отлагана здравословна диета. Само тези стъпки в грижа за себе си ще ви помогнат да повишите самочувствието, а оттам и сексуалния си дух.

Решаване на сексуалните проблеми като важна стъпка за подобряване на интимния живот

Няма връзка, застрахована от сексуални проблеми. Те могат да възникнат неочаквано, като дадат своето негативно отражение върху отношенията между партньорите. Това разкрива и огромната нужда от своевременно справяне с тях. Ако сексуална дисфункция, като еректилно нарушение, преждевременна еякулация или ниско либидо, застрашава качеството на интимния ви живот, намерете решение. Доверете се на едно природно средство, което има силата да се справи със сексуалните проблеми из основи. Това е Камагра / Kamagra®. Продуктът за сексуално здраве няма аналог у нас. Създаден е на базата на натурални екстракти, всеки с отношение към сексуалните дисфункции – Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Комбинацията им съдейства за дълготрайно овладяване на интимните проблеми и при двата пола. Повишава мъжкото и женското либидо. Допринася за премахване на стреса, умората и изтощението за по-добро представяне в леглото и увеличаване на сексуалното удовлетворение.

Продуктът се различава от синтетичните препарати. Няма мигновен и кратък ефект. Предлага трайно решение, без рискове за здравето.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 21

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.