за по-високо либидо при жената

За по-високо либидо при жената – 4 лесни препоръки

5
(1)

Темата за по-високо либидо при жената е табу за част от представителките на нежния пол. Липсата на сексуално желание може да се отрази негативно на редица аспекти от живота и не бива да се пренебрегва. Затова в следващите редове споделяме какво помага, за да се върнете към пълноценния полов живот.

Заложете на доказани афродизиаци

Това са вещества или храни, които провокират сексуалното желание. Едни от най-добре познатите продукти, които да добавите в менюто са ягодите и малините. Свойствата им да повишават либидото се дължат на цинка в състава им. Този минерал повишава нивата на хормона тестостерон, който засилва сексуалното влечение и при двата пола. Динята също е подходящ плод, който да консумирате редовно, защото подобрява притока на кръв към половите органи и засилва възбудата. Оказва се, че 1-2 чаши червено вино също помагат за по-високо либидо. Причината е, че консумирана в умерени количества, алкохолната напитка подобрява кръвообращението. Не на последно място, добавяме шоколада. Този вкусен десерт е мощен афродизиак, защото насърчава освобождаване на химикалите фенетиламин и серотонин в женското тяло. Те повдигат настроението и стимулират психологическата нагласа за полов контакт.

Практикувайте упражнения за по-високо либидо при жената

За да засилите сексуалното желание, практикувайте редовно упражнения за укрепване на мускулите на тазовото дъно, известни още като упражнения на Кегел. Те са лесни и подходящи за изпълнение в домашни условия. При жените подобряват способността за получаване на оргазъм, като при много от дамите удоволствието е по-интензивно, по-често и лесно за достигане.

Banner

Отделяйте достатъчно време за сън

Хроничното недоспиване е предпоставка за повишена тревожност, стрес, психическо и физическо изтощение. Споменатите състояния буквално „убиват“ желанието за полов контакт при жените. За да си върнат жаждата за любов, дамите трябва да отделят поне по 7 часа за качествена нощна отмора. След като тялото се регенерира, а психиката релаксира по време на сън, ще се подобри и сексуалната функция.

Към тези препоръки добавете прием на изцяло природно средство за по-високо либидо при жената

Камагра / Kamagra® е натурален продукт с благоприятен ефект върху сексуалните функции. Приеман редовно проявява мощното си действие в посока:

  • По-високо либидо
  • По-добра сексуална, физическа и психическа кондиция
  • По-силна чувственост на сетивата, което е предпоставка за разтърсващ оргазъм

Изброените ползи от продукта се дължат на рационалната комбинация от стандартизирани екстракти на Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg във всяка капсула. Това са едни от най-силните природни афродизиаци, които се справят успешно със сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Продуктът се дозира по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Няма данни за противопоказания и странични ефекти, дори при продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.