еректилна дисфункция стрес

Стрес и заседнал начин на живот = еректилна дисфункция

5
(1)

Уролози твърдят, че по време на пандемията зачестяват случаите на еректилна дисфункция, породена от повишения стрес и заседнал начин на живот. В следващите редове ще научите повече за това как се отразява пандемията на мъжката сексуалност.

Еректилна дисфункция в резултат на заседнал начин на живот

Между еректилните нарушения и воденето на заседнал начин на живот съществува тясна връзка. Тя обяснява и зачестяването на случаите на еректилна дисфункция в условия на пандемия и социална изолация. Това твърди пред Insider д-р Премал Пател, уролог от Маями, САЩ. Колкото по-малко физически активен е един човек, толкова по-вероятно е да развие сърдечно-съдови заболявания. За да се постигне ерекция се изисква добър приток на кръв от сърцето към пениса. Медицинските състояния, свързани с наднормено тегло и сърдечните проблеми нарушават нормалните стойности на кръвното налягане. Всички упоменати фактори са свързани и повлияват негативно мъжката еректилна функция.

Стрес и ефектът му при еректилна дисфункция

Стресът допринася за т.н. психогенна еректилна дисфункция. За това не е учудващо, че все повече мъже се оплакват от еректилни нарушения в условията на пандемия, в които нивата на стрес са повишени.

Връзката между стреса и еректилната дисфункция е следната. При стрес, тялото произвежда адреналин. Той „спира” потока на кръв към периферните части от тялото, като пениса. Това е така, за да може повече кръв да достигне до мозъка, сърцето и белите дробове, които са жизненоважни за оцеляване в опасни ситуации. И въпреки че стресът по време на пандемия не е свързан с физическа опасност, отговорът на тялото е същият.

Освобождаването на адреналин е свързано с ума и може да причини поредица от еректилни нарушения. Стресираният мъж, който веднъж е изгубил ерекция по време на секс, може отново да изпита затруднения при следващ сексуален контакт. Само една стресираща мисъл кара тялото да произвежда адреналин и порочният кръг се затваря.

Решение за справяне с еректилната дисфункция и подобряване на сексуалния живот

Ако стресът и заседналият начин на живот в условията на пандемия и социална изолация са повлияли и вашата сексуалност, вземете правилното решение. За справяне с еректилната дисфункция и подобряване на сексуалния живот се доверете на Камагра / Kamagra®.

Продуктът представлява комбинация от високопречеситени и стандартизирани природни екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис (Бабини зъби) и L-аргинин. Всяко активно вещество е с действие, насочено към овладяване на сексуалните дисфункции и подобряване на сексуалните способности. Приемът на продукта съдейства за повишаване качеството на ерекцията, елиминиране на еректилните смущения и контрол на преждевременната еякулация. Премахва физическото и психическото напрежение и изтощение, и поддържа мъжката полова мощ. Засилва либидото и повишава удоволствието от сексуалния акт.

Продуктът не е синтетично средство за моментално постигане на ерекция. Той е предназначен за дългосрочно справяне със сексуалните смущения. Проявява ефектите си при по-продължителен прием (обикновено до 4 седмици). Благодарение на висококачествения си натурален състав е напълно безопасен за здравето.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.