дисфункция при мъже

Сексуална дисфункция при мъже – какво е нужно да знаете?

5
(1)

Към определението „сексуална дисфункция при мъже” спадат всички смущения, нарушаващи мъжката потентност. Такива биват еректилната дисфункция, преждевременната еякулация, ниското либидо и други интимни проблеми. Какво обаче, задължително трябва да знаят мъжете, изпитващи сексуална дисфункция? Вижте най-важните факти за мъжките сексуални проблеми.

Съществува силна връзка между психическото и сексуалното здраве

Мъжките сексуални функции се влияят пряко от психиката. За това при изпитване на психически проблеми, като тревожност и депресия, или психиатрични заболявания, може да пострада и сексуалното здраве. В резултат могат да се появят сексуални разтройства, които да влошат качеството на интимния живот. За това при наличие на сексуално смущение, най-напред е нужно да се адресира психическото състояние на мъжа.

Изпитването на сексуална дисфункция при мъже може да подсказва за сърдечно-съдово или друго заболяване

Внезапните промени в сексуалното желание и тежките еректилни и еякулационни смущения могат да сочат към наличие на сърдечно-съдов проблем. Всяка сексуална дисфункция, траеща повече от няколко месеца, може да подсказва за сериозен здравен проблем, като например:

Banner

Появата на сексуална дисфункция при мъже е нормална с напредване на възрастта

Спадът в либидото, еректилните нарушения и промени в сексуалното представяне са нормални смущения, които могат да се изпитат с напредване на възрастта. Обикновено, те могат да се преодолеят с по-дълга сексуална игра или директна стимулация. Но ако и тези техники не помогнат, и се наблюдава утежняване на нарушенията, е нужно да се потърси професионална помощ. Само специалист може да разграничи сексуалните дисфункции, като нормални промени при остаряването, от сериозните медицински проблеми.

Сексуалните дисфунции могат да бъдат овладяни, а сексуалното здраве – трайно подобрено!

Ако ви тревожи сексуална дисфункция, не пренебрегвайте проблема, а потърсете дълготрайно решение! За овладяване на сексуалните нарушения и повишаване на потентността се доверете на Камагра / Kamagra®.

Продуктът представлява мощно средство, оказващо благоприятен ефект върху сексуалните функции при представителите и на двата пола. Приемът му съдейства за трайно решение на сексуалните дисфункции и подобряване на сексуалното здраве. Повишава сексуалното желание, мъжката полова, физическа и психическа мощ, и допринася за подобряване на сексуалните способности.

Своят безотказен ефект продуктът дължи на комбинация от висококачествени пречистени стандартизирани природни екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Всеки от тях е с действие, насочено към дългосрочно решение на сексуалните дисфункции, а в съчетание взаимно потенцират ефектите си.

Продуктът се отличава от всички на пазара със своя мощен ефект и висок профил на безопасност. За разлика от синтетичните средства, той има постепенно и трайно действие, без странични ефекти.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.