интимни изживявания

Искате да направите жена си щастлива? Няма нищо по-лесно от това! Доверете се на Камагра!

0
(0)

Всяка жена – гласно или на ум – ще признае, че не скъпите бижута, парите или вкусната храна, а удовлетворяващите интимни изживявания с половинката са един от основните фактори, определящи нейното настроение, външен вид, излъчване и самочувствие. Това твърдение се отнася за всички жени, независимо в кой период от живота си се намират – дали са на 20 г. или са минали 60 – те.

Като доказателство на направената констатация е и проучването на специалисти, което доказва, че доброто представяне на мъжа в интимен план играе основна роля за поддържането на здравето и щастието на дамите надхвърлили 60-те години. Участие в него взимат над 1200 представителки на нежния пол на възраст от 60 до 89 – години. Учените констатирали, че тези от тях, които не са преустановили интимните си занимания с половинката се радват на добро физическо и психическо здраве. Учените допълват, че в периода на менопауза, жените започват да изпитват проблеми със самочувствието, тревожност и депресия, и именно сексуалните взаимоотношения стоят в основата на решението за тяхното преодоляване.

Ето защо от определящо значение за жената от всяка възраст, но в още по-голяма степен в периода на менопауза, е начинът, по който мъжът успява да удовлетвори нейните очаквания в интимен план.

Няма да изненадаме никого, ако кажем, че представителите на силния пол обикновено са по-уверени в своите сексуални възможности, в по-ранен етап от живота си – от тинейджърска до средна възраст. В този период при тях почти не се наблюдават проблеми в интимен план. Изключения правят случаите, в които мъжът е прекалено изморен физически и/или психически, страда от дадено заболяване, употребява прекомерни количества цигари и/или алкохол.

Banner

На по-късен етап от живота си обаче (обикновено около 45-50 – годишна възраст) представителите на силния пол започват да страдат от проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, вследствие на провокиращи ги фактори като проблеми с простата, хормонални нарушения, андропауза (“мъжка менопауза”) и др.

Решението за всички мъже, за които е важно партньорката им да бъде усмихната и с добър жизнен тонус се нарича Камагра. Това е природен продукт, който съдържа всички безопасни природни стимулатори на мъжката сексуална мощ. Отлично средство за преодоляване на еректилната дисфункция и преждевременната еякулация.

Независимо от възрастта, продължавате да се радвате на отлични сексуални взаимоотношения, удовлетворяващи както жените, така и мъжете.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.