билка Мака

Ползите на билка Мака – истинско изобилие

5
(1)

Билката Мака е древна и произхожда от високите планини на Андите в Перу. Известна също като “перуански женшен”, билка Мака е ценена заради своите адаптогенни и лечебни свойства, които се използват от векове в традиционната медицина. Тя набира все по-голяма популярност по целия свят заради своите многобройни здравословни ползи. В тази статия ще разгледаме основните ползи от приема на Мака и как тя може да подпомогне различни аспекти на здравето.

Билка Мака – за енергия, баланс и още нещо

Едно от най-известните действия на билка Мака е нейният положителен ефект върху енергията и издръжливостта. Перуанските индианци от векове използват корена на Мака, за да повишат своята физическа издръжливост по време на дълги пътувания в планините или тежка работа на полето. В съвременния свят, Мака се използва като натурален енергизатор, който не води до рязко покачване на кръвната захар и последваща умора, характерни за други стимуланти. Много спортисти включват мака в хранителния си режим, за да подобрят своята издръжливост, намалят умората и ускорят възстановяването след тренировки.

Мака е известна с адаптогенните си свойства, което означава, че помага на организма да се справя с физически и психически стрес, като регулира хормоните. Тя оказва влияние върху хипоталамуса и хипофизата – важни жлези в тялото, които играят ключова роля в регулирането на хормоналната дейност. Мака може да бъде особено полезна за жени, които изпитват симптоми на хормонален дисбаланс, като ПМС, нередовен цикъл или менопауза. Тя помага за намаляване на горещите вълни, промени в настроението и други неприятни симптоми, свързани с хормоналните промени. А, за мъжете, Мака също има позитивен ефект върху хормоните, като може да повиши нивата на тестостерон по естествен начин. Това води до подобрение на физическата сила, сексуалното желание и дори фертилитета.

Мака също отдавна е призната за естествен афродизиак. Изследвания показват, че редовният прием на Мака може да увеличи сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Освен това, Мака може да помогне за подобряване на еректилната функция при мъжете, благодарение на своите свойства, подобрявайки кръвообращението и хормоналния баланс.

И още нещо за билка Мака

Адаптогенните свойства на Мака не само подобряват физическата издръжливост, но и оказват благоприятен ефект върху психичното здраве. Тя може да помогне за намаляване на стреса, тревожността и депресията, като стимулира производството на серотонин – хормона на щастието.

Мака е богата на антиоксиданти, които помагат за неутрализирането на свободните радикали в организма, укрепвайки имунната система. Също съдържа и големи количества витамини и минерали като витамин С, мед и желязо, които подпомагат защитните сили на организма и подобряват общото здраве.

Билката е ценен източник на калций, който е от съществено значение за здравето на костите. Това я прави полезна за хора, които искат да предотвратят развитието на остеопороза или имат нужда от укрепване на костната структура.

Мака е мощна билка, която предлага многобройни ползи за здравето, като повишаване на енергията, подобряване на хормоналния баланс, сексуалната функция и психичното здраве. Тя е естествено средство, което може да се използва за подобряване на цялостното физическо и психическо състояние. Независимо дали искате да повишите издръжливостта си, да се справите с хормонални проблеми или да подобрите имунната си система, мака може да бъде ценен съюзник във вашето здраве.

Истински, натурален продукт с билка Мака за полова мощ

Камагра / Kamagra® е естествен продукт, който благоприятно влияе на сексуалните функции. При редовен прием, той оказва силен ефект в следните направления:

  • Повишаване на либидото
  • Подобряване на сексуалната, физическата и психическата издръжливост
  • Засилване на чувствеността, водещо до по-интензивни оргазми

Тези ползи се дължат на внимателно подбраната комбинация от стандартизирани екстракти в състава му – Трибулус терестрис (Бабини зъби), L-аргинин, Мака и Женшен. Тези мощни природни афродизиаци помагат при сексуална дисфункция, също и ниско либидо, както при мъжете, така и при жените. Препоръчителната доза е по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Продуктът няма известни противопоказания или странични ефекти, дори при продължителна употреба.

Можете да го намерите в аптеките или да го поръчате онлайн от електронен магазин МоМо на https://www.momo.bg/kamagra-blister/.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).