подобряване на еректилната функция

Подобряване на еректилната функция– 3 работещи стратегии

3.7
(3)

Никой не е застрахован от проблеми със сексуалното представяне, затова в следващите редове споделяме полезни съвети за подобряване на еректилната функция, които работят независимо от възрастта на мъжете. Еректилната дисфункция се изразява в трудности при постигане и поддържане на ерекция и е най-четата пречка за задоволително представяне в леглото. Ето как да предотвратите неприятното състояние с естествени средства и полезни навици.

Придържане към балансирана диета за подобряване на еректилната функция

Доказано е, че хранителният режим, богат на плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и леки протеини като риба, намалява риска от еректилна дисфункция. Продуктите, които е препоръчително да се избягват са червените преработени меса и рафинираните въглехидрати. Проучване, проведено сред повече от 21 000 участници, установява, че при тези, които спазват Средиземноморска диета опасността от получаване на еректилна дисфункция е най-малка. Дори при мъже над 60 годишна възраст, които имат затруднения с постигането на задоволителна ерекция, придържането към този хранителен режим подобрява еректилната функция. Едно от предположенията на учените е, че здравословната диета се отразява благоприятно за регулиране на високо кръвно налягане, наднормено теглото и холестерол – основни рискови фактори за еректилна дисфункция.

Редовна физическа активност

Редовното практикуване на спортни активности се отразява особено благоприятно на мъжете, които имат еректилни проблеми породени от затлъстяване, лошо кръвоснабдяване, нисък тестостерон или сърдечно-съдови заболявания. Тренировките подобряват еректилната функция, защото понижават кръвното налягане и кръвната захар, подобряват циркулацията на кръвта и сърдечното здраве. Спортът също така се свързва с повишаване нивата на тестостерон по напълно естествен начин. Изгарянето на излишните мазнини намалява опасността от развитие на съдови проблеми и диабет – две предпоставки за еректилна дисфункция. Счита се, че оптималният вариант е практикуването на аеробни активности с умерена интензивност минимум 3 пъти в седмицата.

Banner

Не подценявайте съня

Постигането и поддържането на задоволителна ерекция е сложен процес, в който участват мозъкът, хормоните, нервите, мускулите и кръвоносните съдове. Затова не бива да пренебрегваме ролята на качествената нощна отмора за подобряване на еректилната функция. Хроничното недоспиване и високите нива на стрес са честа причина за ниско либидо и еректилна дисфункция. Психологическите състояния като прекомерна умора, повишена тревожност и депресия обикновено са „виновниците“ за сексуална дисфункция при млади мъже. Първата стъпка за разрешаването на този проблем е отделянето на минимум 7 часа за сън на денонощие. Ако имате проблеми със заспиването или качеството на съня, специалистите препоръчват прием на природни средства за по-добра нощна отмора като Виватонин Лека Нощ.

Подобряване на еректилната функция с помощта на изцяло натурален продукт

Камагра / Kamagra® е природно средство за по-добра полова мощ и трайно преодоляване на еректилната дисфункция. Продуктът е разработен за дългосрочно овладяване на смущенията в леглото. Редовният прием подобрява постигането и поддържането на задоволителна ерекция, предотвратява преждевременната еякулация, увеличава либидото и подобрява подвижността на сперматозоидите. Благоприятният ефект върху сексуалната функция се дължи на рационалната комбинация на висококачествени съставки – екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестис, L-аргинин. Безспорно предимство е, че за разлика от синтетичните продукти, употребата не води до появата на странични ефекти.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 3.7 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.