слаба ерекция

Слаба ерекция – овладейте я още сега!

5
(1)

Слаба ерекция? Провалът в леглото не е край на света. Но какво става, когато “днес просто не се получи” стане постоянно явление? Особено младите мъже под 40 години се дразнят, когато забележат, че ерекцията им внезапно намалява или дори изчезва. Еректилна дисфункция на 30? Да, това съществува и не е толкова рядко явление, както може да си мислите.

Слаба ерекция или познатата еректилна дисфункция

Слабата ерекция е естествена с напредване на възрастта, но все по-често се наблюдава и при по-младите мъже. Основните причини за това включват:

 • Психологически стрес – натискът за изпълнение на работа и стресът могат сериозно да възпрепятстват еректилната функция.
 • Злоупотреба с вещества – тютюнопушенето, употребата на наркотици и алкохолът могат да доведат до слаба ерекция.
 • Здравословни проблеми – диабет, високо кръвно налягане и дефицит на тестостерон са често срещани физически причини.
 • Медицински интервенции – някои операции, например на ректума, могат да предизвикат последващи проблеми с ерекцията.

Любопитен факт е, че лошото кръвообращение може да доведе както до импотентност, така и също до хъркане. Изследвания показват, че мъжете, които хъркат, често страдат и от слаба ерекция, защото и двете състояния са свързани с нарушено кръвообращение.

Banner

С възрастта, рискът от слаба ерекция се увеличава поради естествени физиологични промени и здравословни проблеми като сърдечни заболявания или високо кръвно налягане. Сънната апнея, характеризираща се със спиране на дишането за кратко време през нощта и силно хъркане, също може да доведе до слаба ерекция. Според проучване, 69% от мъжете със сънна апнея страдат и от еректилна дисфункция.

Какво помага срещу слаба ерекция?

Има много неща, които помагат срещу слабата ерекция, а това са част от тях:

 • Медикаменти – те могат да повлияят при физическите причини, довели до слаба ерекция, подобрявайки притока на кръв към пениса и повишавайки еректилната функция. Въпреки това, не трябва да се страхувате да се консултирате с лекар за диагностика и предписване на подходящо лечение.
 • Домашни средства – преди да прибегнете до медикаменти, можете да опитате някои домашни средства. Например, чаят от джинджифил стимулира кръвообращението в тазовите органи и може да подобри слабата ерекция.
 • Здравословен начин на живот – поддържането на здравословен начин на живот е от ключово значение за превенцията на слаба ерекция. Това включва избягване на тютюнопушенето, редовна физическа активност, поддържане на нормално тегло и ограничаване консумацията на алкохол.
 • Връзки и комуникация – еректилната дисфункция може да окаже значително влияние върху взаимоотношенията. Важно е да се обсъждат проблемите с партньора, за да се избегнат недоразумения и да се намери съвместно решение.
 • Умерени упражнения – прекаленото физическо натоварване може да намали производството на полови хормони, затова е важно тренировките да са умерени.
 • Тренировка на тазовото дъно – тренировките на мускулите на тазовото дъно могат да помогнат за предотвратяване на преждевременния оргазъм и подобряване на еректилната функция.
 • Психотерапия – ако всички други методи не помагат, може да се обмисли като вариант и психотерапия. Разговорите със специалист могат да помогнат за решаване на психологическите причини за еректилната дисфункция.

Слабата ерекция може да бъде лекувана с различни методи. От ключово значение е да се консултирате с лекар и да откриете най-подходящия начин за справяне с проблема, независимо дали става дума за промени в начина на живот, медикаменти или психотерапия. С правилния подход, този неприятен проблем може да бъде преодолян, възстановявайки увереността и качеството ви на живот.

Най-добрият продукт срещу слаба ерекция е вече тук!

Специалистите препоръчват употребата на Камагра / Kamagra® като средство за подобряване на сексуалния живот както при мъжете, така и при жените. Това натурално средство стимулира сексуалното желание и възбуда, като в съчетание със следването на съветите ни, ще ви осигури удоволствието, за което мечтаете.

Продуктът съдържа рационална комбинация от висококачествени съставки като екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Всички те работят заедно, за да увеличат сексуалния апетит, подобрят репродуктивните способности и повишат половата, физическата и психическата мощ. Продуктът е известен със своя висок профил на безопасност, което го прави подходящ за продължителна употреба без притеснения. Не пропускайте възможността да забравите за ниското либидо и да се насладите на пълноценен сексуален живот още днес!

Можете да го откриете в аптечната мрежа или да го поръчате онлайн от електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).