секс рекорд

Секс рекорд – те ги поставят, ние ви ги споделяме

5
(2)

Секс рекорд – има ли все още такива неща? Почти всеки от нас може да се съгласи, че сексът е чувствен, вълнуващ и дори – луд. Понякога, обаче, нещата могат да излязат наистина “извън контрол”, а именно, когато гледаме на сексуалните действия като на съревнование. Е, дойде моментът, в който ще научите за най-лудите секс рекорди, които подбрахме специално за вас!

Секс рекорд – истинско предизвикателство

Естествено, започваме със секс рекорд, разкриващ ни най-дългия пенис в света. А, неговият притежател е Роберто Кабрера. Неговият полов член достига цели 48 сантиметра. Интересното в случая е, че той споделя как го е “разтягал” с помощта на тежести още от тинейджърските си години. Следователно – този рекорд не е признат от Книгата на Гинес.

Следващият секс рекорд, който ще ви разкрием е за най-късия пенис в света. И той е дълъг едва… 1 сантиметър в еректирало състояние. Разбираемо, неговият притежател е пожелал да остане анонимен.

Banner

Друг интересен секс рекорд е за най-дълго продължил сексуален акт. Филмовата звезда Мей Уест и нейният любовник – Тед Алън са правили любов цели 15 часа. Сигурно се питате кой е “разкрил” този рекорд. Е, естествено, че изследовател – намиращ се в същата стая.

Чудите ли се откога датира най-старото порно? Вече, ще знаете – 1907 година и е с наименованието “El Sartorio”, снимано в далечна Аржентина. Сюжетът е изключително интригуващ, както сигурно и се досещате – три жени се къпят голи в река, а след това идва мъж, облечен като демон, с който те правят секс.

Интересен факт е, че най-малко секс, според проучвания, правят… японците! Това е така, защото семейните двойки там почти никога не спят заедно, съответно – раждаемостта в страната е ниска.

Най-мащабният групов секс, за изненада на всички, е бил през 200 пр. Н.Е. Да! Точно така! Около 7000 души са “отпразнували” фестивала на Бакхус по този леко странен начин.

Още един любим секс рекорд, а именно – за най-тежки гърди, държи порноактрисата Норма. Само едната нейна гърда тежи… цели 30 килограма, а гръдната ѝ обиколка е 203 сантиметра. А, сутиенът и е с размер ZZ – нещо, за което повечето от нас, дори не са чували, нали? И, да, не искаме да си представяме за проблемите с гърба.

Странен, но интересен секс рекорд е този, за най-далечна еякулация. Хорст Шулц го е постигнал в детско състезание – цели 570 см…

Секс рекордът за най-дълго продължилата мастурбация държи японецът Масанобу Сато – почти 10 часа, през далечната 2009 година. Истинско изпитание за ума и тялото!

И, най-печелившият секс рекорд се държи от Гари Кремен, който през 1994 г. си осигурява домейн на такава тематика, след което през 2006 г. го продава за 14 милиона долара.

Рекордът за най-силен пенис се присъжда на Мо Ка Уанг от Хонконг, който е вдигнал цели 120 килограма по време на състезание, но не с какво да е, а с члена си!

И ще завършим с нещо приятно относно нациите. Според изследвания, смята се, че гърците правят средно по 164 пъти секс годишно, което ги отвежда на челно място в класацията.

Бъдете рекордьори в спалнята!

Понякога се случва да сме уморени, но ако това е трайно, то тогава става въпрос за ниско либидо, което може да доведе до реални проблеми на всеки от нас.

Специалистите препоръчват прием на Камагра / Kamagra®, който продукт е с доказано действие, повишаващо либидото и за двата пола. Натуралното средство съчетава висококачествени екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис и аминокиселината L-аргинин. С него, сексуалните дисфункции ще останат в историята, точно като рекордите. При редовен прием вие ще завишите вашия сексуален апетит и ще отпуснете физическото си напрежение. Продуктът е насочен към трайно справяне с най-често срещаните сексуални смущения при жени и мъже, както и към по-силно удовлетворение при интимен контакт. Без противопоказания.

Може да го откриете в аптечната мрежа в страна или на сайта на електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).