секс идеи

Секс идеи, които да изпробвате още сега!

5
(1)

Секс идеи? Със сигурност сте попадали на списъците с неща, които трябва да направите или поне опитате веднъж в живота си. Разбира се, може да приложите това и към секса. А, сега, ще ви дадем нашите секс идеи, които може да изпробвате веднага!

Секс идеи – нека започваме

Не се докосвайте! Да, тази игра е много подла, но изключително ефективна. Развълнувайте партньора си като му забраните да ви пипа, естествено, докато не му позволите. След подобно “мъчение” се отдайте на удоволствия.

Нека бъде като първия път. Това е много приятно за двойки, особено за тези, които са заедно от много дълго време. Спомнете си как беше първият път, когато сте били интимни – къде, как и защо беше специално. Върнете се на мястото, облечете същите или сходни дрехи, или пуснете познатата песен. А, сега – отдайте се на удоволствието!

Banner

Създайте правилата. Поемете отговорността в леглото и напътствайте партньора си. Подобна секс идея е една от най-страстните. И, винаги работи отново, и отново! Въпреки това, съветваме, ако нещата стават по-диви и искате да прекрачите нечии граници, то изберете си кодова дума, така че и двамата да разберете, че нещо трябва да приключи.

Излезте навън. Подобна секс идея, може би е плашеща, но не трябва да бъде така. Независимо дали става въпрос за поле в покрайнините на града, гора или златист плаж – сексът на открито е нещо специално. Въздухът се усеща върху кожата, а това, че трябва да не ви хванат – донася дози адреналин и още повече желание за любов.

Добавете малко тръпка. Естествено, не трябва да ви хващат, както споменахме по-рано! Секс идеята да правите любов на възможни и невъзможни места, например на стълбище, подземен паркинг и пр., е вълнуваща, но ви съветваме да внимавате, а и да не смущавате хората наоколо.

Секс идеи – и да довършим

Нека единият бъде подчинен. Да, точно така! Вземете белезници или нещо, което може да ограничи движенията ви – копринен шал, за да завържете ръцете на любимия човек. Не забравяйте, също, че завързването на очите прави всичко още по-вълнуващо.

А, защо да не бъдете непознати за нощта? Първо се забавлявайте, после флиртувайте, а след това се озовете право в леглото. Нещо като секс с непознат, но с вашия любим!

Изпробвайте цялата Кама Сутра. Започнете правенето на любов, а след това опитайте различни пози заедно, докато не се задъхате. Това е задължително!

Забавлявайте се със секс играчки. Всъщност, те са особено популярни – както сред мъже, така и сред жени. Разгледайте ги онлайн заедно и поръчайте смело!

Облечете еротичното бельо. Дори и да не го облечете, сложете го на възглавницата му със закачлива бележка и може да очаквате една наистина незабравима вечер.

Говорете си мръсно. Ако винаги сте мълчали в спалнята си, време е да промените това. Не се притеснявайте – не е необходимо да звучите като порно звезда, особено ако се чувствате неудобно от мръсни приказки.

И така, това бяха нашите секс идеи, които може да опитате още тази вечер!

Секс идеи и още нещо за пълно удоволствие!

Освен добри секс идеи, трябва да имате и добро либидо, нали? За него, специалистите в България препоръчват прием на Камагра / Kamagra®, който помага и на двата пола да се радват на по-активен полов живот. Това е изцяло натурално средство, стимулиращо сексуалното желание и възбуда. Продуктът успешно овладява всички проблеми, които затрудняват воденето на пълноценен полов живот и то в дългосрочен план. Мощния си ефект дължи на на рационалната комбинация от висококачествени съставки – екстракти от Мака, Трибулус терестрис, L-аргинин и Женшен. Всички активни съставки повишават репродуктивната способност, сексуалния апетит и възвръщат половата, физическата и психическата мощ. Победете ниското либидо веднага! С висок профил на безопасност и без странични ефекти.

Потърсете в аптечната мрежа още сега или поръчайте онлайн от електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).