сексуални смущения

Препоръчвам Камагра за дългосрочно решение на сексуални смущения!

4.8
(19)

Д-р Василена Манолова, акушер-гинеколог, гр. Разград

Съпруг на моя пациентка беше един от мъжете, на които препоръчах Камагра – изцяло природен продукт за сексуални смущения при мъже и жени. Пациентът е на 52 години, диабетик, с еректилна дисфункция. Препоръчах му Камагра в дозировка 3 пъти по 1 капсула дневно. След 2-седмична употреба на Камагра той сподели, че изпитва по-голяма увереност, която му е осигурила повишено либидо, сексуална мощ и удължаване времето на половия акт.
Препоръчвам Камагра при сексуални смущения, тъй като няма странични ефекти за разлика от продуктите с моментно действие и дава дългосрочно решение на споменатите оплаквания.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Banner

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).