природния продукт Камагра

Пациентите ми са доволни от природния продукт Камагра!

4.8
(20)

Д-р Дилек Екремова, общопрактикуващ лекар, гр. Шумен

В моята практика имам пациенти – мъже, които споделят за поява на сексуални проблеми и търсят решение.
При еректилна дисфункция на тях препоръчвам природният продукт Камагра в дозировка 3 по 1 капсула, за период от минимум 3 месеца. След кратко време мъжете споделят за подобрена еректилна функция и повишено либидо. Един от пациентите, който беше с леко изявена симптоматика на доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза сподели положителен ефект и в тази насока, като честотата на уриниране е намаляла и болката е отшумяла. Пациентите бяха доволни освен от ефекта на природния продукт Камагра и от липсата на странични ефекти.
Ще продължа уверено да препоръчвам при необходимост Камагра не само на мъже, а и на жени с понижено либидо.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Banner

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 20

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.