загуба на ерекция

Причини за загуба на ерекция по време на полов акт

4.6
(21)

Нормално е през определен период от живота всеки мъж да изпита загуба на ерекция по време на полов акт. Въпреки това, стресиращото преживяване може да повдигне важни въпроси за здравословното състояние на мъжа. В тази връзка, в следващите редове ще разгледаме най-често срещаните причини за загуба на ерекция по време на секс. В края на публикацията ще дадем и решение за всички мъже, редовно изпитващи проблеми с ерекцията.

Еректилна дисфункция

Ако често се затруднявате да постигнете пълна ерекция или я губите по време на секс, може да страдате от еректилна дисфункция.

Сексуалният проблем се обяснява с нарушение в еректилната функция, което може да се дължи на редица причини. Сред тях са напредване на възрастта, нисък тестостерон, определени заболявания, стрес, тревожност или друг негативен психологически фактор. За радост, в голям процент от случаите става дума за напълно преодолими причини, които само очакват вашата инициатива за овладяването им.

Banner

Притеснение по време на сексуален акт

Много млади и по-неопитни мъже изпитват силно притеснение по време на полов акт. Това усещане е нормално, но въпреки това може да даде негативно отражение върху представянето им в леглото. Тревожността и „страхът от провал” могат да потиснат ерекцията или да станат причини мъжът въобще да не успее да я достигне.

Проблеми с интимния партньор като причини за загуба на ерекция по време на секс

Не е рядкост личните проблеми да се проявяват именно по време на най-интимното преживяване между партньорите. Мисълта за надвисналите противоречия може да попречи и на двамата да се отдадат на момента. При мъжете това се изразява именно в трудно постигане или постоянна загуба на ерекцията. Още повече превръщането на секса в рутинно задължение в дългите връзки може също да погуби удоволствието от акта. А липсата на сексуална енергия си личи по загубата на ерекцията.

Повече питиета от необходимото

Едно-две питиета могат да ви позволят да се отпуснете и да се впуснете в горещо сексуално изживяване. Но повече напитки от необходимото, както и редовното прекаляване с алкохола, могат да провалят интимното ви представяне. Затова бъдете внимателни с чашките и не посягайте към тях за кураж. Ако пиете – пийте с мярка, а в леглото заложете на опита и оригиналността си.

Начин за противодействие на причините за загуба на ерекция по време на полов акт

Не бъдете подвластен на факторите, които ви пречат да постигнете и поддържате силна ерекция! Сложете край на еректилните проблеми с Камагра / Kamagra®. Този природен продукт е предназначен за мъже, изпитващи сексуални дисфункции с психологически и физически първопричини. Приемът му спомага за овладяване на еректилните смущения чрез подобряване на качеството и продължителността на ерекцията. Повишава либидото и мъжката сексуална мощ. По този начин допринася за подобряване на интимното представяне, на цялостното сексуално изживяване и повишава удовлетвореността от него. Благоприятните си ефекти дължи на отлично разработена комбинация от висококачествени природни екстракти – Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Всяка от съставките има отношение към сексуалните нарушения, а съчетанието им съдейства за цялостно и дълготрайно справяне с интимните проблеми.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 21

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.